Skolstart!

Idag var första dagen i skolan. Vi började med en kort workshop där vi ska skapa något med hjälp av 2,5 km snöre, vi tror att vi har en bra idé, får hoppas att det funkar! :)

Förra veckan var galen, ganska intensiv, men hysteriskt rolig! På onsdagen var det förfest, utedisco och sedan märkesmålning. Det var sååå roligt!!! Vi dansade så att svetten rann, precis som det ska vara. Eftersom jag var duktig och nykter så skjutsade jag hem Anna efteråt och kom inte i säng förrän 05.30. Men det var det värt! :) I torsdags var det strandhäng i Lomma med windsurfing för nollorna. Det blev långt ifrån lika sent, men var mycket trevligt. (Bara att vara i Lomma gör ju att det inte kan bli misslyckat.) På fredagen var det svart/vit-sittning och våra nollor och vi var utklädda till mimare, sjukt snygga!

I helgen har jag varit hundvakt åt finisarna, vart med Sara på hopptävling med Loppan (dom blev placerade i ena klassen! :)) och varit med Josse till dagstorp och kollat på ponnydressyr och derbyhoppning.

Som sagt, intensivt men roligt! :)




Kommentarer
Postat av: David

fina de var!

2010-08-31 @ 06:57:50
Postat av: A

sicken vecka! :D

2010-08-31 @ 22:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0