Mycket har hänt

.. sen sist. -Som vanligt nu för tiden.

Kajakturen i Malmö gick strålande, jag behövde inte ens skämmas, speciellt inte efters Annas kommentar "du ser rikitigt proffsig ut". Det gjorde Anna också. Efter en stund.. ;)

Mamma och syster kom ner i lördags för att hämta hem mig och fick äran att hjälpa till med packning och flyttstädning. -Tack för att ni är snällast på jorden! På måndagen åkte vi på utflykt till Ven som ligger utanför Landskrona. Med mamma på en vanlig cykel och jag och Cissi på en tandem (det var ett himla tjutande där bak.. ;)) tog vi oss runt den helt fantastiskt vackra ön i strålande solsken. Turen avslutades med ett getingstick i tån och supergod Ven-glass.

I onsdags kom vi hem efter 10 timmar i bilen och nu ser det mer eller mindre ut som ett enda stort kaos här hemma hos mamma.. (ja, det är mitt fel). Det blir morgondagens bekymmer.

Midsommar firades uppe på ett berg i Dala-Floda med en hel hög härliga människor och en av världens bästa. Utsikten var helt oslagbar, speciellt när solen gick upp och fick bergstopparna att förvandlas till guld. Dessa ljusa sommarnätter får mig att aldrig mer vilja sova. Nästa vecka är det Peace & Love, så då kommer det knappast bli något problem.


Kvällstur och kajak

Igår kväll var jag ute med Loppan på en lång och sen kvällsrunda och det var helt underbart. Dundra fram i galopp över åkervägarna och uppför kullarna. Det var en trött och nöjd häst när vi kom hem. :)

Nu sk jag ta mig in till Malmö och skämma ut mig i en kajak i kanalen. Återkommer senare med betygsättning av min insats.

Hej Bloggen!

Det var ett tag sen vi hördes, du och jag. Jag har rätt och slätt varit en alldeles för upptagen och trött person för att ha någon energi över till dig. Men jag har inte glömt dig och jag har inte sagt upp kontakten, jag har bara haft alldeles för mycket för mig för att orka något annat än att sova när jag har fått en minut över.

I fredags kväll gjorde jag det bästa jag har gjort på länge, jag packade ner en filt, varm choklad och en tjock tröja och åkte ut till Lomma. Jag satt på den öde stranden och tittade på havet och måsarna medan solen gick ner och fick Malmö och öresundsbron att glittra som guld. I nästan tre timmar satt jag där. Tre timmar i ensamhet. Tre timmar i frihet och långt långt bort från den verklighet som kallas vardag. Jag njöt och  behövde varenda minut av de där tre timmarna.

Nu är jag back on track, igår var jag med bästa Anna i folkets park i Malmö och kollade Sverige-Ukraina, dom hade satt upp storbildsskärm ute i parken och det var jättemycket folk! Och herregud, det kändes som om jag och Anna inte hade hängt på en evighet. Hur ska jag klara mig i höst??


RSS 2.0