Peace & Love

Midsommar är över och Borlänge är nu invaderat av festivalmänniskor. Peace & Love har dragit igång, det är underligt att man blir lika förundrad varje år. Tragiskt nog kan jag inte vara en del av allt det roliga då jag jobbar, men men, jag får glädjas me de andra lyckliga själarna.

Anna har varit här på besök vilket var superroligt! Jag har saknat henne, sen att hon höll på att ta kol på mig med sina träningspass är en annan sak.. ;)

Nu ska jag sova, ska upp 04.30.

Godnatt

Trevlig midsommar!

Gråmulen himmel, sommarvisor som porlar ur högtalarna, jordgubbar och god mat, en typisk midsommar. Förutom den mulna himlen  och att jag börjar jobba 07.00 imorgon tror jag att detta kommer att bli en supermysig dag. Mostrar och kusiner kommer hit, vilket ska bli jätteskoj! Jag hoppas innerligt på att molnen ska spricka upp fram mot kvällen så vi alla kan få en solig midsommarafton!

Hoppas ni får en trevlig dag i trevligt sällskap!




Bild: Forsa hembygdsförening

Så vackert

Jag och mamma tittade på bröllopet igår och det var så fantastiskt vackert! Lyckliga människor är det vackraste som finns, och lyckan och kärleken hos och mellan Viktoria och Daniel var omöjlig att ta miste på. Det är den känslan, den starka kärleken och enbart den som ska få människor att gifta sig med varandra. När de ärligt kan säga: "...att leva med dig i nöd och lust och vara dig trogen tills döden skiljer oss åt."

Så som viktoria strålade igår och de kärleksfulla blickar som hon och Daniel utbytte hela tiden var så vackert att jag blev helt rörd.

En annan sak som rörde mig var Daniels tal. Han berättade b.la. om 30 brev Viktoria hade skrivit till honom natten innan hon skulle resa till Kina i en månad, så att han skulle kunna läsa ett brev varje dag. Det är så fint och romantiskt att man omöjligt kan hålla tårarna tillbaka.

Måste också kommentera Viktorias klänning som var sanslöst vacker, liksom hela hon.

Imorgon bitti bär det av till Stockholm för att möta upp söta Josse som ska komma hit på besök. Ska guida henne runt och visa den stora staden innan vi åker hit imogon kväll.

Hoppas allt är bra med er alla!

Kram

Fina fina underbara!

Å det var så underbart att rida idag. Easter var så fin, det kändes verkligen jättebra!
Nu på kvällen har jag "bråkat" med David, jag lyckades få honom att erkänna att en viss man vars efternamn börjar på G inte alls är så tokig. Moahahahahaha!

Idag har helt enkelt varit en trevlig dag!

Sov så gott!

Blåsor under fötterna och träningsvärk i rumpan

Även om jag egentligen inte har kännt mig effektiv idag så känns det som om jag har gjort lite vettiga saker. Dagen började med att jag skulle promenera till Emma och trodde att jag tog en genväg som två rejäla blåsor under trampdynorna och 45 minuter senare visade sig vara en senväg. Väl där åkte vi till stallet och red lite på banan för att sedan gå över från att ta hand om häst till att ta hand om cykel. Vidare till körskolan och teoriplugg och sedan cykeln halva vägen hem (nästan, mamma plockade upp mig <3). Väl hemma behövde gräsmattan klippas vilket kanske låter som en baggis, men om någon känner för ett träningspass är ni välkomna hit när den behöver klippas nästa gång!

Nog om idag, imorrn bär det av till IKEA med Emma och Elin. Tror det kommer bli riktigt najs.

Nu ska jag låta måsarna ute ta mig i väg till vackra drömmar om havet.

Sov så gott!

Godnatt


I know..

Dålig på att blogga, inte bra. Det är mycket att göra här hemma. Körkort, hästar, träning, cykling.. Ja ni vet, massor som vanligt. :) Har kommit igång med cyklingen nu vilket är skönt och igår var jag på världens bästa aerobis med världens bästa ledare Emma, det var såå bra och sååå roligt! Jag tog i mer än vad jag egentligen kan, men det är det som är så grymt. Man blir så taggad att man maxar och sedan tar i lite till.

Imorrn blir det stallet och sedan körkortsteori-plugg. Efter det ska jag cykla hem och baka ut herman, hoppas han blir bra! :)

Sov så gott!


Yasko

Regn, regn, regn

Men visst finns det något vackert över det, det där sommarregnet? Jag ska dock erkänna att jag föredrar solsken.
Idag är och förblir en innedag. Det var meningen att jag skulle med till sommarstugan, men det skulle bli trångt i bilen och är halvroligt att vara där i detta vädret så jag stannade hemma. Körkortsboken och jag=sant.

Ha en bra dag!


Glass i solen

Idag har jag ätit glass i solen med Liljekvistska parken med Madde. Jag älskar glass i solen! :) I övrigt har dessa två dagar bl.a. tillbringats på shoppingtur med Emma i Falun och uteritter med finaste Easter i sällskap av Emma och Zopran. Har träffat syster en sväng också.

Nu är det sovdags, imorgon ska jag på Carros student. :)

Sov så gott!

Niornas bal

Idag har jag hälsat på min söta mormor och sedan varit och fotat och tittat på min kusin som var på bal. Jag förstår fortfarande inte att han har blivit så stor! (Jag känner mig väldigt gammal när jaga säger så..)

Hoppas att ni alla har haft en fin dag!

Kusin Linus och Tove


Dalarna

Då var man tillbaka i Dalarna igen. Vi lämnade skåne i strålande sol och möttes av Dalarna med grå himmel och regnskurar. Dock har det klarnat upp lite nu. Det ska bli roligt att träffa alla här hemma igen, samtidigt som jag kommer att sakna dem där nere.

Jag sov nästan ingenting inatt så jag ska krypa till sängs nu. Sov så gott!

Kramar

Dagen efter vernissage

Här är tomt och alldeles tyst. Projekten sitter i långa rader längs väggarna i korridorerna och några fat med smulor efter gårdagens godheter står ensamma kvar vid entrén. I datasalen sitter en ensam person och jobbar i indesign, en ensam liten Fredrika.

RSS 2.0