Hur effektiv som helst!

Idag har jag varit både duktig och effektiv. Först cyklade jag till skolan, var där till ca 16.15, cyklade hem och stannade till och handlade lite mat på vägen. När jag kom hem diskade jag, rensade bland mina burkar, städade lite i köket och plockade upp de sista kläderna ur resväskan som har blivit liggande. Nu är jag jättetrött och ska krypa ner i sängen och läsa lite. Myspys så här på tisdag kväll. :) 

Skolstart!

Idag var första dagen i skolan. Vi började med en kort workshop där vi ska skapa något med hjälp av 2,5 km snöre, vi tror att vi har en bra idé, får hoppas att det funkar! :)

Förra veckan var galen, ganska intensiv, men hysteriskt rolig! På onsdagen var det förfest, utedisco och sedan märkesmålning. Det var sååå roligt!!! Vi dansade så att svetten rann, precis som det ska vara. Eftersom jag var duktig och nykter så skjutsade jag hem Anna efteråt och kom inte i säng förrän 05.30. Men det var det värt! :) I torsdags var det strandhäng i Lomma med windsurfing för nollorna. Det blev långt ifrån lika sent, men var mycket trevligt. (Bara att vara i Lomma gör ju att det inte kan bli misslyckat.) På fredagen var det svart/vit-sittning och våra nollor och vi var utklädda till mimare, sjukt snygga!

I helgen har jag varit hundvakt åt finisarna, vart med Sara på hopptävling med Loppan (dom blev placerade i ena klassen! :)) och varit med Josse till dagstorp och kollat på ponnydressyr och derbyhoppning.

Som sagt, intensivt men roligt! :)




Speedmeeting

Nollningen är nu i full gång och ikväll är det coctailkväll/speedmeeting på schemat. Ska bli mycket trevligt!

Vädret bjuder just nu på strålande sol och ganska varmt, om än väldigt blåsigt.

Nu är det dags att pallra sig iväg för inhandling av diverse saker inför morgondagens party. Yey!


Ensam

Nu har Emma åkt hem och allt är lite tomt. Det har varit en riktig toppenvecka!!
Har nyss varit på phaddermöte inför nollningen och ska snart ta en cykeltur till Lund för lite grillning. Imorrn blir det ridtur och något annat skoj! :)

Hoppas på fint väder ikväll!

Härlig dag!

Idag har jag och Emma varit riktigt aktiva. Efter en ordentlig frukost och utsläpp av sötaste Wirre åkte vi till  vackra Flyinge (Sveriges största utbildningscentrum inom ridsporten) och sedan vidare till underbara Lomma strand där vi hade lite Picknick. Efter det åkte vi vidare för inhalndling av lite småsaker vid Nova köpcentrum och sedan tog vi en tur till Jakriborg för att hälsa på Niklas, Karin, Linus och hundarna. Vi avslutade dagen med en ridtur för mig och en promenad för Emma för att sedan tillbringa kvällen med att se den läskiga men halvdåliga skräckfilmen "Paranormal activity". En underbar dag i underbart väder! Nu känns det som om sängen kallar så det är nog bäst att sova lite. :)

Hoppas att ni alla har haft en bra dag!

Loooong time ago..

Galet länge sen jag bloggade nu, får skylla på att jag har haft fullt upp, även om jag nog måste erkänna att jag nog har varit lite lat också..
Så, vad har hänt sen sist? Easter är finast, jag är tillbaka i Skåne, mamma och moster var här några dagar när de skjutsade ner mig, jag och Josse var på Roxette-konsert i Halmstad (SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBART BRA!!! Berättar mer om det sen.) och nu är Emma här på besök. Trevliga veckor har det varit! :)

Nu är det sovdags.

Hoppas allt är bra med er!

Den gröna milen

Jag såg äntligen den gröna milen igår, en helt fantastisk film! Den berörde mig verkligen vilket resulterade i att jag låg ensam i soffan och grät. Om ni inte har sett filmen, se den! Ingen jag känner som har sett den har någonsin sagt nåot annat än att den är riktigt riktigt bra, och det är den verkligen!

I fredags kväll var jag hos Emma och drack lite vin och åt kex och ost, hur mysigt som helst! -Tack för en trevligt kväll! :)

Igår var jag chaufför åt mamma & co. som var till Tyllsnäs och på vägen hem hann jag träffa bästaste Sandy en stund innan filmen började.

Idag har jag jobbat 11.15-20.00. Hatar 11.15-20.00.

Ska kolla klart på en film nu, sen blir det sängen.

Nattinatti

RSS 2.0