Regn regn regn...

... Men jag är glad ändå, jag har varit ute och sagt godmorgon till princessan och sitter nu och lyssar på gamla godingar och skissar lite. Ska gå ut igen om en stund och titta så att allt är som det ska. <3

Ha en underbar sista april gott folk! :)

<3

Jag fick ett samtal imorse:

- Är du hemma?
Jag: -Jaaa...
- Kan du komma ut i stallet? Det ligger ett föl i boxen!

På med kläderna snabbt som vinden och på ett ögonblick var jag där. Och mycket riktigt, det var sant! Så liten och såååå söt. En liten flicka, heeeelt bedårande, jag har inte kunnat sluta titta på henne. En bläs och tre små strumpor. :) Det var lite problem med att få diandet att fungera så hon började inte äta själv förrän vid 16-tiden. Innan dess var det bara att mata henne och försöka få henne att dia varje halvtimme. Som ni förstår blev skolan nedprioriterad, kändes faktiskt totalt oviktigt en dag som denna, när lilla Novalau kom till världen (om det är så hon kommer att stavas). :)

På kvällen var jag på promenad med min prins också, myspys till tusen.

Nu är det dags att krypa ner under täcket, och jag längtar för jag kommer att drömma om denna skönhet i natt:




...

Är lite tom på tankar idag. Har bara varit i skolan och sedan ute på en mysig ridtur med de andra i stallet. Kan också meddela att planerna för valborg är spikade. Yey!
Mamma hade mailat en bild på Wentworth Miller till mig. Jag vet inte om jag behöver säga mer än att det gjorde lite ont i mig och att jag drabbades av en akut (men högst tillfällig) depression. Jag vill inte ens leta på en bild och visa, ni får googla och se...

Bjuder i stället på en mysig bild från Rotterdam.

Sov så gott!



Telefoner..

Jag saknar min gamla kära slitna stöt-, fukt- och dammtåliga Nokia. Jag fick ju en ny telefon i julas och nu har den börjat krångla, folk hör nästan inte vad jag säger när jag pratar, det bara brusar och låter som om jag är låååångt borta. Så nu är det bara att åka in med den och se till att få den fixad... Som om man inte har bättre saker för sig.

Nu är det iaf sängen som hägrar, det ska bli riktigt skönt att sova!

Dröm sött!

The Nokia 5140i
Min gamla pärla!


Min nya. Den är åtminstone fin.

Skissar..

Hemma igen, höll på att frysa ihjäl! Riktigt kallt och ruggigt ute. Men givetvis kom solen fram nu, bara för att jag har gått in och ska skissa.. Jaja, dags att sätta fart!

Hörs sen!

Afro!

Idag har jag skakat loss varenda spänning i kroppen, var på afrojympa. Första gången jag testade afro var på Friskis i Borlänge, då kände jag mig både lite dum och fånig, men när man efter en stund har vant sig inser man att det är rätt skönt. Och för att inte tala om hur skönt det är efteråt! Man blir liksom mjuk i hela kroppen! Helt klart att rekommendera!

Imorgon bitti bär det av till Malmö och tomtstudie. Spännande, vi får väl se om jag skriver något imorrn, annars kan ni med rätt bli oroliga att jag har gått vilse..

Sov så gott!

Nattinatti

Fiiint

Det är så vackert ute såhär års, man blir liksom lycklig ända ner i tårna. Idag har jag dock mest suttit inne med skolarbete, vid 18 gav jag dock upp och åkte och handlade samt tog en promenad. Nu blir det ytterligare liite ritande innan jag ska sova.

Vi hörs imorrn!

Ciao


Nästan de enda tulpanerna (eller tulipanerna som Anna säger) vi hittade i hela Nederänderna.


Så rätt man kan ha!

Underbart att känna att man lever, jag har träningsvärk i mage, rygg och lite i benen, skönt! -Speciellt eftersom det får mig att inse hur pass vältränad jag var förut. :) 

Jag förstår mig inte på mig själv ibland. Jag har sovit alldeles för lite på sisone, är trött som en gris och trots det vaknade jag kl 7 imorse. I ren protest så vägrade jag dock gå upp och nästan tvingade mig själv att somna om en stund.
Dagen har fördrivits med mockning (4 boxar), löshoppning och promenad. Vädret har varit helt fantastiskt och jag har verkligen njutit! 
Snart är det dags för söta Natasha (en av hästarna utanför mitt fönster) att föla, det borde bli vilken dag som helst nu och det ska bli så roligt, jag längtar verkligen!


Loppan i full fart.

Sov så gott!
/F


Hej träningsvärk!

Jag har ridit tre hästar idag. Ja, ni läste rätt, TRE! När hände det senast? Ett år sen? Det var givetvis jätteroligt, men det innebär också att jag kommer att ha galen träningsvärk imorrn. Tjoho!

Nu är det en trött liten Fredrika som sitter i soffan och helt klart borde förflytta sig till sängen. Jag tror att jag ska ta och göra det faktisk! Sov så gott!

Kram





Dom två översta bilderna har jag stulit av Josse.

Tvätt

Yey! Jag har fått tvätta idag! Jag vet inte, men det känns som om det har gått lite långt när man blir glad av att tvätta.
Förutom skola och tvättning har jag varit på phaddermöte inför nollningen i höst och varit på en liten promenad. Städa har jag också hunnit med vilket innebär att jag känner mig rätt så nöjd med mig själv. :)

Idag har det varit extremt aprilväder, det har regnat, snöat och varit sol om vart annat, inte sådär jättemysigt kanske, men det är i alla fall ett bevis på att allt är som det ska.
Jag är fortfarande trött sen Holland så nu ska jag hämta min sista tvätt och sedan duscha och sova!

Natti natti


Underbaraste "parkbänken". Den finns utanför ett studentboende i Utrecht. (Personerna på bilden bor där.) 


Framtidshuset...

... heter vårt nya projekt. Denna veckan är det föreläsningar på förmiddagarna och uppgifter på eftermiddagarna. Idag har det varit full fart hela dagen då jag till och med lyckades hinna med stallet en sväng. Myys. :)
Det är väääldigt hög tid att sova nu och jag hoppas att ni redan ligger nerbäddade under täcket. 

Sov så gott kära vänner!

 
Mys i solen i Amsterdam. :)

Trötter

Av förklarliga skäl (t.ex. att förra natten spenderades på en buss) är jag förskräckligt trött just nu, därav får ni nöja er med en bil bild idag. Anna och jag utanför det omtalade Schröderhius.

Sovdags nu!


Hemma

Då är man hemma igen då. Resan har varit hur bra som helst! Vi har haft jätteroligt, sett väldigt MÅNGA intressanta byggnader och har har i stort sett haft toppenväder hela tiden.

Jag är dödligt hungrig nu, så jag ska gå och göra mig lite mat, men jag återkommer senare.

Ps. Jag vet inte vad jag ska säga om snön som faller utanför fönstret, men den lär ju knappast ligga kvar...

:)

Tjohoo! Nu åker jag till Holland! Hoppas ni får det bra medan jag är borta så hörs vi på tisdag! :)

Kraaaam

Ajajaj!

Sitter i soffan, mörbultad och blåslagen med plåstrade händer. Skulle gå ner och lämna min tallrik och mitt glas igår kväll när ena benet plötslgt domnade bort och försvann och jag brakade handlöst nerför trappan. En ond, blå fot, ett ömmande och blott baksida lår, ena sätesmuskeln, ett skulderblad och uppskrapade knogar blev resultatet.  
Min planerade träning idag var bara att glömma, jag har haltat omkring i skolan bäst jag har kunnat i ett inte allt för högt tempo..
Imorgon kväll åker vi till Nederländerna på studieresa, och jag ser verkligen fram emot både 2,5 km promenad till bussen och sedan 11 timmar i buss med den här foten och rumpan. Ibland har man flyt.. Jaja, i övrigt ska det verkligen bli jätteroligt och det är något jag har sett fram emot länge! Nu är det dock dags att krypa ner i sängen.

Sov så gott!

Hmm..

Jag börjar misstänka att datorer inte riktigt tycker om mig, det är inget jag vet säkert, men det är helt klart den starkare graden av misstanke...

@ school

Det är lite trist att sitta inne i detta minst sagt ljuvliga väder. Men men, det är väl bara att lägga på ett kol så att jag kan åka hem till hästarna sen. :)

Ha en finfin dag!

Sovdags

Tror att det är dags att sova nu, ska upp tidigt imorrn och åka till skolan. Jag har varit till stallet och ridit idag, gick helt okej. :) Nu har jag tittat på ponnyakuten och tänkte styra mot sängen, jag är så sjukt trött. Sov så gott nu så hörs vi imorrn!

Kram

Djävulen bär prada

Jag såg djävulen bär prada igår, -för tredje eller fjärde gången. Efteråt satt jag och funderade en stund och jag tror verkligen att det är så, att vissa människor kan man slita som ett djur för, alltid ställa upp, alltid finnas där, men man får inte ens ett tack. Jag tror inte att dessa människor är medvetna om det, det är nog bara så att det är så dom är. Det som ger filmen det där lilla extra är när Miranda Priestly (the devil) sätter sig i bilen i slutscenen och ler för sig själv. Jag kan ju åtminstone hoppas att de som är som henne i verkligheten också gör det, jag tänker i alla fall tro det, för det känns lite bättre då. Jag har varit med om denna situation själv, och jag vet, jag vet, det är inte okej att acceptera att folk inte visar sin uppskattning, men man får nog lära sig att ta det. Vissa människor är nog bara så, sen har man ju lite sig själv att skylla när man låter folk tro att man alltid finns där och alltid ställer upp, men det är väl så vi andra är. Jag vet att det jag gör uppskattas och givetvis vore det roligt om någon visade den uppskattningen, men min vetskap om den värmer lite i hjärtat i alla fall.

Ha en fortsatt fin dag!

© 2006, 20th Century Fox
The Devil Wears Prada, © 2006

Utsläpp

Jag älskar att släppa ut hästarna, det är så skönt bland annat eftersom jag då är tvungen att gå upp i tid, och det är underbart att gå runt och pyssla i stallet hela förmiddan. -Speciellt när det är så fint väder som det var imorse! Nu har molnen tryckt ihop sig och den underbara solen har gömt sig. Men men, det är nästan bra, för då känns det inte lika jobbigt att sitta inne och plugga.

Hörs senare!

Ciao


Bilden är tagen för 2-3 veckor sedan. Fördelen med Skåne. ;)


Hästar hästar hästar

Var i stallet idag, vilket var underbart i detta mysiga vårväder! Ridningen gick bra och jag njöt i fulla drag!

Här har vi bilder på finisarna som jag tog för någon månad sen.





I morgonbitti ska jag släppa ut dessa snyggingar, så det är hög tid att lägga sig.

Sov så gott!



Vårigt och fint!

Jag älskar våren, idag såg jag att det har kommit tussilago i hela dikeskanten längs cykelvägen. :) Dessutom är det massor av andra blommor mest överallt, att fåglarna sjunger och hästarna nästan släppt all päls gör inte saken sämre!

Idag har jag varit och tränat, "funk" fick det bli, så sjukt roligt!

En bild från travet i lördags, jag vet att det syns lite dåligt men lägg märke till hästen i mitten, Nu Pagadi. Han är makalös, inte nog med att han vinner det mesta, kolla färgen! Manen brinner inte, den råkar bara vara orange. Sjukt cool, har aldrig sett något liknande!



Ha det gött!


Nöjd

Jag är så nöjd och glad. Sötehästen gick jättebra idag, han är verkligen underbar! Det har kommit en ny häst till stallet, en rödhårig dam på drygt 180cm. Stor men hon verkar snäll. 
Idag har jag varit modig, jag har ätit pannkakor och jag fick inte ont i magen! Jag insåg i och för sig att jag inte tycker att det är särskilt gott även om jag inte får ont i magen, men nu har jag i alla fall testat.

Dags att sov nu så sov så gott alla!


Wiiiee

Gissa hur fint väder det är och gissa vem som ska till stallet? :) Livet är fantastiskt!


Såååå..

Så då var man tillbaka i Skåne igen. Jag fick åka med Kristoffer och hans flickvän Linn till Laholm (utanför Halmstad) och tog sedan tåget därifrån. Det tog lite längre tid än tåg hela vägen, men det var både billigare och roligare! Det kändes som om tiden gick jättefort även om jag åkte ca. 13.15 och var hemma 00.00. -Trött som en gris.

Idag har jag varit i skolan, handlat lite mat och varit på promenad vilket var jätteskönt! :) Jag tror att det är dags att sova nu, jag är jättetrött!

Sov nu så gott alla fina så hörs vi imorrn!

Nattinatti

Heeeej!

Jag tror inte att jag någonsin har varit så dålig på att blogga som jag har varit denna vecka. Men men, jag har helt enkelt haft massa annat för mig. Jag har bl.a. shoppat, ridit Tusse med Linus och Milodon, ridit lilla Sally (ska erkänna att jag blev lite småkär), pussat på alla hästarna i Forsbacka (ville dit idag men det går inte:( ), tränat, varit på trav, promenerat, ätit våfflor med S, träffat Emma, hälsat på mormor, hälsat på farmor, varit ute och ätit.. Ja ni hör, fullt upp! Det blev dock inga skidor vilket är trist. Jag får satsa på nästa år i stället!

Nej, nu kan jag inte sitta här inne. Solen strålar som aldrig förr och bara ber om att jag ska komma ut. :)

Ha en fin dag och ett försenat Glad påsk!

/F

RSS 2.0