Sovdags

Ska sova nu, måste ju vara pigg och vaken till föreläsningen imorrn kl 08.00, men framförallt till biljettsläppet 09.00. ;)

Sov gott!

Kram
/F

...

Gud vad långa inlägg jag har börjat göra ibland... måste skärpa mig!

Buhuuu

Härlig dag idag igen! Snön avtog efter lunch och jag tog mig hel och välbehållen både till och från affären. Lite slirigt var det och jag såg framför mig ett par gånger hur jag låg i snön mitt bland all mat; apelsiner, köttfärs, lite krossade ägg.. ja, ni fattar. Men det gick bra! :)

När jag var påväg hem såg jag en liten kille ligga till synes livlös bredvid cykelvägen under motorvägen, jag fick en mindre hjärtattack innan han vred på huvudet och ropade "hjälp mig jag dööööör!" -I en inte så döende röst. Puh! Var dock tvungen att vända mig om och kolla igen så att han inte menade allvar, men vid det laget stod han redan på benen. Skitunge! ;)

En kortare promenad har jag också hunnit med och lite prat med Karin och Niklas, det var deras sista dag på gården idag.. :( Buuuuhuuuuhu, jag kommar att sakna dom jättemycket! Jag vet att jag har sagt det förut, men dom måste verkligen vara världens bästa hyresvärdar! Även om jag nog måste batrakta dom som vänner också. Dom är så sjukt roliga och snälla!

Hoppas att ni andra också har haft en solig dag, för även om man inte ser den kan den ju kännas inuti!

Kram


tyyyypiskt!

Jag ska åka och handla idag och gissa vad jag ser när jag vaknar och tittar ut genom fönstret? Jo, det är snöstorm. Lovley...

Jaja, bara att gilla läget!

C ya later!

/F

En liten bild från idag



Sov sött!

/F

Fin dag!

Min dag idag har varit toppen! Det blev städning, långpromenad med bästa sällskapet och lite fotografering. Och mat? Tack för tipset David, ska satsa på det nästa lördag, men idag blev det paj. Mmmm... :)

Var ute på promenad ca 1 timme med Fabbe på eftermiddan. Sol och -9 grader. Underbart!

Kanske laddar upp någon bild sen. :)

Kraaaaam

/F


Lördag

God dagens alla!
Lördag idag, härligt härligt! Frågan är bara vad jag ska göra.. Promenad är inbokat, sen måste jag städa också, antingen idag eller imorgon... hmmm.. Jaja, det visar sig! Någon som har något tips på bra lördagsmat?  Idétorkan är ett faktum.

Hoppas ni får en fin dag!

Kram

/F

Det fantastiska är....

...att Roxette kommer ha en konsert i augusti!!! Förstår ni hur galet fantastiskt det är?! Jag blir alldeles knäpp av bara tanken! :D

(Om det skulle vara så att jag inte skriver något här någon dag framöver så beror det på bredbandsbyte i och med nya hyresvärdarna.)

Kram

/en väldigt glad F!

Att ord kan betyda så mycket

Idag var det en kompis som sa: " Jag tycker om dig Fredrika. Du har verkligen fötterna på jorden och är alltid snäll. Och du är positiv, du är så bra!"
När någon säger sånt blir man så glad, dom orden värmer och betyder enormt mycket. Tack! :)

Ojojojojojojoj!!!

WOW! Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee! Tjohoooooooooooo! Det är ju helt fantastiskt! WOWWOWWOW!!!!!! Vet dock inte om det blir något för mig... 

Berättar vad det handlar om sen, men det är bara så galet underbart!!! :)

Puss!

Kväller

Efter en minst sagt händelserik dag är jag hemma igen, lugn och sansad, har både tränat, duschat och ätit. Dagen blev bra tillslut. Strålande sol, söta vänner och träning. Livet återvände så som det ska vara! :)
Dom har fortfarande inte plogat riktigt överallt, men nästan, helt okej.

Min mamma är världens bästa också, bara så at alla vet!

KRAMAR

/F:et

Panik

Sitter i skolan med Annas dator och har precis ätit lunch. Jag har inte gjort någonting med modellerna idag och vet ni varför? Jo för att jag bad om lite mer spänning här om dagen. Jag glömde dock påpeka att jag ville ha LAGOMT mycket spänning.
Jag klev upp i morse, gjorde mig i ordning och skulle cykla till bussen. Tror ni att dom hade plogat något i natt? Nej, för tydligen sover alla i skåne på nätterna, inklusive ploggubbarna. Dom har tydligen inte lärt sig att man ska ploga på natten så man inte stoppar upp trafik samt att vägarna är framkomliga på morgonen när folk ska till jobbet och skolan. Men nejdå! Det som normalt tar 10 minuter att cykla tog i morse 35 minuter!!! (Att jag stavar skåne med litet s är helt medvetet, det förtjänar inte att stavas med stor bokstav!)
Okej, jag tog mig fram till bussen, men tro mig, det är inte klart där.
När jag kom till skolan insåg jag efter en stund att jag inte visste var mina nycklar var. Jag började leta, men nej, dom fanns absolut ingenstans. Jag ringde skånetraiken som inte hade fått in några nycklar, frågade i kafeterian på skolan, men även där blev svaret nej. Jag åkte tillbaka till staffanstorp för att kolla om de var där och om jag hade låst cykeln, för om den var låst kunde jag i alla fall utesluta vägen hemifrån till bussen. Cykeln var låst. Nytt samtal till hittegods, inga nycklar. Panikslagen kom jag tillbaka till skolan och skulle gå och äta när en i klassen visade att en annan tjej hade hittat nycklarna. :) Jag har inte pratat med henne än så jag vet inte var hon hittade dem, men hon är värd allt i världen just nu!!!
Lot of Luv!
/F

Kalla mig stark

Jag bad om att få lite spänning idag, och tro mig, spänning fick jag. Jag visste att det varnades för snöoväder, men jag trodde ju knappast att det skulle bli så pass att jag knappt skulle ta mig hem. Det var inte bara oplogat överallt, eftersom det var mer eller mindre storm hade snön dessutom drivit till högar som var mellan 2-5 dm höga. Till råga på allt hade jag givetvis motvind och så fort vägen svängde lite så gled jag iväg i sidled (på de få ställen jag överhuvudtaget kunde cykla) eftersom snön hade någon konstig "smörkonsitens". Det var inte en gång jag tänkte lägga mig ner i snön och ge upp, jag insåg dock det faktum att det antagligen skulle bli min död, så jag bet ihop och tog mig hem. Jag skulle vila helt från motion idag, men tji fick jag!
Haha, det känns inte så lite överdrivet när jag beskriver det, men vart enda ord är faktiskt sant. Det kunde dock ha varit värre, jag menar längre norrut är ju 1 dm snö en baggis, men jag har defenetivt lärt mig att man inte ska försöka cykla på den skånska slätten i snöstorm..

Den som någonsin kallar mig vekling, ska allt få höra! ;)

Kram

/F

Spännande

Man inser hur spännande ens liv är när man ska beskriva sin dag och inser att den är nästan exakt lika som dagen innan. Med andra ord har modellbygget fortsatt idag, utanför fönstret har dock solen strålat och det har varit en bahglig temperatur på ca -7-8 grader (min uppskattning). Kom hem vid 19 och gick ut på en lite kortare promenad, 35 minuter, mest för att få lite luft och röra lite på mig.

Nu ska jag sova och hoppas på att morgondagen bjuder på lite spänning.

Godnatt :)

/F

Jippie!

Idag har jag tränat efter skolan, såå skönt! Var på "step bas" vilket var bra och roligt, men en aning enkelt..
I skolan har vi börjat med ett nytt projekt, det inleds med att vi ska bygga tio skissmodeller på fem dagar, fråga mig inte varför, men det blir säkert bra! :)

Vi hörs senare idag eller imorrn!

Kramar


Tips

Nyss hemkommen från en lång, skön promenad med Fabbe tänkte jag ge er några tips på goda saker att äta:

Marabou Premium med hallon (Det är inte bara vansinnigt gott, det är dessutom 70 % kakao, och vet ni vad det betyder? Jo, det är nyttigt också!)

Mango (också nyttigt;))

Siaglass med Wienernougat

Valios yougurth "Sommarbär" med färsk, tärnad apelsin i. (Min syster som har tipsat och tro mig, det är en underbar start på dagen!)

Boxholms vitlöksost, den ska tydligen vara riktigt god att ha på t.ex. gratänger, vilket jag inte har testat, men den gör sig riktigt bra på mackan.

Jag kommer säkert på fler saker men testa dessa först så återkommer jag med fler sen. :)


Soligt idag igen!

Sitter i soffan och har just ätit frukost, nu ska jag cykla till City Gross och handla lite mat. Det ska bli jätteskönt, jag ska inte säga för mycket men det är inte bara soligt ute, det ser till och med ut att vara vindstilla!

Vi hörs lite senare!

/F

Sovdags

Dags att lägga mig nu efter en härlig dag! Det har till och med varit soligt idag, och det är inte illa för att vara skåne. Tog en långpromenad på eftermiddagen, hur skönt som helst! Kameran var givetvis med så det blev några bilder, kanske lägger upp några nån dag (jag lovar inget eftersom jag brukar vara lite seg vad gällande bilduppladdningen..).

Sov gott så hörs vi imorrn! :)

Nattinatti

/F

Söööt!

Har just sett en dokumentär om isbjörnar, ungarna är så galet söta!!! Tänk vad bra det hade varit om dom aldrig blev stora, jag skulle lätt vilja ha en! 



Jag hoppas att ni får en strålande dag, det tänker jag ha! (med tvättmaskinen) ;)

Kram
/F

Lite nytt

Som ni ser har jag fixat till bloggen lite, så nu är den lite mer "jag". Jag ska fixa lite till så småningom, men detta får duga så länge. :)

Det blev ingen promenad för mig idag, får satsa på satsa på det imorrn istället!
Hoppas att alla har en strålande kväll!

All my best!

/F

Fredag!

Det är så skönt, det är fredag och jag är redan hemma. Teknikföreläsning idag igen, lika bra som igår. :) Idag tänkte jag ta en promenad och ikväll blir det let's dance och film (förutsatt att det går någon bra). Sandra har tipsat om "the notebook" typ 1000 gånger nu och det är nog läge att hyra den snart. :)

Vi hörs lite senare!

/The Queen


Hurra!

Idag har jag bara haft en föreläsning. Den var i och för sig fyra timmar lång men det var den bästa föreläsniingen sen jag började på LTH. Plötsligt känns teknik jätteintressant! Vi hade en ny lärare, Sture, ett riktigt proffs på att föreläsa, jag var inte ens snära att somna en enda gång på fyra timma fast jag hade sovit för lite. Det är inte illa!
Efter skolan skyndade jag mig ner till Gerdahallen för träning, underbart skönt!
Kvällen kommer att tillbringas framför TV:n. Först är det "Glee" och sedan "Made in Sweden" (jag måste ju kolla om Carro är med).  Slappt, jag vet. :)

Ha en trevlig kväll alla!

/F

Skönt

Slutade redan vid 15 idag! Så underbart, men vänta innan ni trillar av stolen, imorrn slutar jag 12 och på fredag med!!! Helt galet underbart! 
Idag var det upphängning och frivillig kritik på våra perspektivbilder, det gick bra. Mats sa åt mig att jag måste inse min förmåga att rita av saker, då den är väldigt bra. Kommentaren kom antagligen eftersom jag som alltid var lite självkritisk. Det kändes bra att höra, man får lite perspektiv då, det är så svårt att bedöma sina egna saker. 
Efter skolan var jag ut på promenad, hur skönt som helst. Jag tror dock att jag har fått en förbannelse som gör att jag får skavsår... Jag vet inte hur vanligt det är att man får skavsår av skor som man har haft i flera år som aldrig skavt förut. Världen är full av mysterier.

Sov gott tomtar och troll!

/F

Sent

Lång dag i skolan idag, är helt tom i huvudet nu. Återommer i morgon när jag förhoppningsvis är med i matchen lite mer. Ni får nöja er med en bild på den söta men knäppa och roliga Olle istället.

Sov gott!


Tillbaka till verkligheten

Jahapp, då var skolan igång igen, dagen har ägnats åt perspektivlära med föreläsning och övningar. Riktigt roligt! Vi har nu installerat oss i Sveriges 11:e farligaste byggnad, känns tryggt. ;) Vårt rum kommer att bli toppen när vi är klara tror jag, en soffa och lite fina bilder så kommer det att bli riktigt riktigt trevligt! :)

När jag kom hem möttes jag av två överlyckliga hundar. Det är få saker som får mig att bli så glad och känna mig så uppskattad som dom. Niklas kom ut och pratade en stund och det kanske låter konstigt för er som inte har träffat dem, men jag kommer sakna dem jättemycket, dom har varit världens bästa hyresvärdar. Dom har ställt upp och framförallt brytt sig tusen gånger mer än dom har behövt och jag uppskattar det enormt mycket!

Nu ska jag gosa ner mig i min säng. Jag hoppas att alla har haft en trevlig dag!

Kram F.

Söthundarna

Har just kollat på "Ponnyakuten", ett nytt program som handlar om barn och ungdomar som har problem med sina ponnyer och får åka på ridläger till Tobbe Larsson för att få hjälp med sina problem. Det verkar jättebra! Efter "Ponnyakuten" var det mitt gamla favoritprogram "Stallkompisar" vilket jag följde slaviskt när jag var liten, kunde ju inte låta bli att titta lite nu. På något sätt är det något av en lättnad samtidigt som det är en besvikelse att inse att det inte känns lika spännande längre...

Här kommer de efterlängtade bilderna på mina älskade favvohundar! <3
OBS! De är vakthundar och därav mycket farliga, jag looovar!


Fabbe är väl medveten om vikten att titta in i kameran...


 och Simba har studerat topmodel noga och vet vilka poser som funkar. ;)

Rundtur

Idag har jag cyklat runt halva Staffanstorp, har handlat mat i fyra olika butiker. Så är det om man är ekonomisk, även om jag ska erkänna att det kanske gick lite till överdrift idag.. Jag har träffat mina nya hyresvärdar också, de verkar jättetrevliga! Jag får hoppas att dom är lika bra som Karin och Niklas, även om det blir svårt..

Det är jättemärkligt, som vanligt cyklade jag till och från bussen igår, en sträcka på totalt 4.5-5 km och idag har jag fruktansvärd träningsvärk i låren, så pass att det gör ont bara jag böjer på dem. Okej, jag har inte cyklat på tre veckor när jag var hemma, men ändå.. Det är jättemärkligt...
Btw var programmet jag tipsade om igår helt sjukt bra! Givetvis handlade det om Roxettes hit "The Look" och den låten... Jag finner inga ord, den gör mig galen! (på ett bra sätt) :)

Kram F

TV-tips

Bilder får komma imorrn istället, det går inte att ladda upp.. :( 
Om ni vill se något bra ikväll ska ni kolla på ettan 21.45. Hitlåtens historia, tro mig, kvällens avsnitt kommer vara awsome!

Ciao!



Lördag

Tentan avklarad, vi  får se hur det går men det är nog gränsfall. Busade med söthundarna när jag kom hem, fotade lite också. Lägger upp några bilder om en stund, just nu håller jag på med ridskolans hemsida, byter lite bilder och gör fint! :)

C ya soon!

/F

Mindre press

Jag tänker göra något som jag aldrig någonsin har gjort, men som antagligen är väldigt bra för mig. Jag tänker sänka mina krav på mig själv rejält inför tentan imorrn. Jag tänker till och med tillåta mig att misslyckas. Jag kommer att få göra omtenta, men under dessa förutsättningar tror jag att det är okej, givetvis inte bra, men okej. Dessutom fick jag veta idag att en annan i klassen ska få dela upp tentan och ta 1800-talet och trädgårdshistorian imorrn och 1900-talet vid omtentatillfället. Det känns ju sådär att hon inte har gått ut med den informationen till alla.. Nu blir det lite mer läsning, sen ska jag sova! :) Uppstigning 07.00 imorgon så att jag hinner släppa ut hundarna och slippa cykla i 300 till bussen eftersom det antagligen är isbana hela vägen.

Håll tummarna för mig nu! :) (man kan ju hoppas i alla fall)

Natti

/F

grrr..

Vad är skillnaden mellan nyantiken och renässansen, jag menar renässansen är ju en "pånyttfödelse" av antiken. Jag vet att renässansen är en epok och inte nyantiken, men de räknas ju ändå som olika "stilepoker".. Och sen har vi ju nyrenässansen, vad är skillnden mellan den och nyantiken då? Jag fattar inte det här...

Hörs senare

Kram

140110

Pluggpluggplugg.... Jag tror inte att jag kommer att klara den här tentan, vilket känns lite trist eftersom jag tycker att det är jätteintressant. Men man kan ju alltid glädjas över nya erfarenheter eftersom jag aldrig fått IG förut..

Cyklade till City Gross idag och gissa vem jag såg?! Den fiiina hästen. :) Guldkanten på den här dagen!

Förresten glömde jag upplysa er om det viktiga faktum att Per Gessle fyllde 51 i förrgår och nu när jag har utökat er allmänbildning lite kan jag med gott samvete fortsätta med historian ett tag till innan jag ska sova. :)

Kram på er!

/F

Skåne

Nu är jag tillbaka i min lägenhet efter en lång dag. Tåget från Mjölby var försenat 1 timme och 20 minuter, så typiskt! Men men, man ska inte klaga, jag hade ju historia att läsa så det var ju ingen risk för uttråkning.

Just nu håller jag på att försöka rädda en av mina blommor som tydligen anser sig ha fått för lite vatten under jul, det är väl fånigt hur känslig man kan vara! Har använt så kallade "semestervattnare", som fungerade finfint på den ena blomman i köket men inte på den andra (som är av samma sort)... Mycket märkligt! Funderar på att gå och duscha och lägga mig och läsa sen, skulle vara skönt!
Den här dagen räddades när jag öppnade frysen och upptäckte att jag hade köttfärssås, så skönt att slippa laga mat :)

Sov sött!

/F

Packning

Nu är jag nästan klar med packningen.. Jag tror inte att jag behöver säga så mycket mer än att dom som kommer att se mig imorgon när jag ska byta tåg och gå till bussen kommer att få sig ett gott skratt! :)

Sov så gott!

Kramar

Pepp... eller?

Den här tentan kommer att bli min död.. Inte för att det är ointressant, men för att det är så galet mycket!
Hur den här dagen i huvudsak fördrivs med är väl ganska uppenbart, men jag måste packa också, sen är den stora frågan om jag ska gå på promenad eller på friskis...

Good bye life!

(Ska göra en seriös satsning att besöka denna trevliga plats en gång till innan det är läggdags också..)

/F

Ridning

Var ute i skogen och red Olle med Sanna och Zopran idag, det var mysigt och jätteroligt! Olle är helt underbart rolig att rida, sådär ettrig och dryg, men på ett roligt, gulligt och underbart sätt!

Efteråt blev det fotosession i hagen, duktiga pållarna som posade så fint! Det var bara två av ponnyerna som inte riktigt ville vara med och även om det var ridskolehästarna som skulle fotas var ju Zopran (privathäst) givetvis tvungen att tränga sig före alla i kön...



Film

Filmen var asbra! Bör defenetivt ses! Okej, det var inte tidernas bästa, men den var absolut sevärd. Sådär lagomt rolig och söt (som om jag behöver förklara det när Hugh Grant är med..) Och Hugh Grant! ojojoj, kan ju inte låta bli att älska den mannen, man kan inte undvika att bli lite kär när han ser ut som en ledsen hundvalp och kommer med sina roliga kommentarer... Om ni händelsevis känner en kille som är som honom, hör av er! ;)

"I can get by with a little less love for a while, maybe years..."

Natti!
/F

Bio och plugg

En dag bastående av plugg plugg plugg... Jag förundras över hur många namn man kan få plats med i en löpande text på 171 sidor, det är helt makalöst! Och tro det eller ej, men vi ska dessutom kunna de flesta av dem till tentan.. Det blir helt enkelt att hoppas på det bästa!

Idag ska jag och mamma gå på bio också, ska se "Did you hear about the Morgans?". Hoppas den är lika bra som jag tror!

Hörs senare!

/F


Brrr..

Gissa vilka som har ridit fast det var -26 i dag? Jo jag och Emma! Jag är vansinnigt imponerad av oss, det blev inte länge, men det blev i alla fall!
Nu sitter jag och laddar för att trycka i mig en pizza, det var så länge sen så det ska faktiskt bli gott!

Hoppas att alla har haft en strålande dag!
(och ja, utropstecken kändes bra idag! ;))

/F

Oh My God!

Jag skulle lägga mig tidigt idag. Det var så det var bestämt. Meeeeeeeeen innan jag skulle stänga av TV:n zappade jag lite och vad var det på 1:an? -Michael Jacksons 30-årsjubileumskonsert! Jag kunde inte röra mig, lr jo, för det ryckte i varenda muskel i hela kroppen, men jag kunde inte slita mig från TV:n. Jag är inget jättefan, but that man is a real entertainer! Det finns en sak som jag när jag är gammal, kommer att ångra att jag inte gjorde, och det var att gå på en konsert med mr. Jackson. Å andra sidan blev det ju aldrig tillfälle, tyvärr..

Ursäkta alla Madonna-fans. Men i jämförelse med Michael är hon ingenting!
Men lugn lugn! Per is still no.1 for me! ;)

Sov gott alla tomtar och troll!
Och Michael; rest in peace

/F

I made it!!!

Jag klarade tekniktentan!!! Heja mig! Gissa om det känns skönt!


Hoppas att resten av er dag blir underbar!!!




Bara en liten påminnelse:
Samtliga bilder som publiceras på bloggen skyddas av upphovsrättslagen vilket innebär att det är strängt förbjudet att kopiera utan mitt godtyckande.


Sol

Jag bara älskar solen! Ingenting kan göra världen så vacker som just solen. Den kan vara jobbig, den kan blända dig, men se dig omkring, titta åt ett annat håll. Är det inte fantastikt hur vacker världen är? Och de allra bästa dagarna, när man bara får gå om omkring och vara i denna vackra värld.. Ta vara på alla dessa underbara dagar kära vänner, njut av det lilla. Gå ut i skogen, njut av tystnaden som bryts av snön som knarrar under skorna och solen som tränger sig in mellan trädens grenverk och låt den sprida ett leende över ditt ansikte när den lyser rakt in i dina ögon, glöm bort bekymmer och besvär. Det är dagar som dessa som förgyller tillvaron. Det gäller bara att ta vara på dem. 




Kram
/F

Läggdags

Jag och mamma tog oss ut på en promenad i kylan idag. Hela världen blir så vacker när det bli så kallt. Allt gnistrar, det knarrar under skorna och alla sitter inne i stugvärmen och myser så allting är bara tyst och stilla. Det är en underlig och mysig känsla som infinner sig dessa dagar.. 

Nu ska jag sova, måste bara duscha och putsa gaddarna först.

Sov så gott kära vänner!


Fågelinvasion

Det var nyss invasion av sidensvansar på "vår" gård. Det är fantastiskt vad vackra de är, och det är otroligt vad många de är! Minst hundra stycken, helt galet!
Tänk om man var en fågel, det måste vara fantastiskt... Så fri, så vacker. Tänk att få sväva över ängarna en varm sommarkväll.. Jag tror dock att de tycker att det är lite kallt ute nu, de sitter nämligen vid vetilationshålen på huset, jag antar att det smiter ut lite varmluft där..
En sak som är lite förvirrande med dessa fåglar är att man bara ser dem på vintern. Andra fåglar ser man ju antingen bara på sommaren eller året om, men inte sidensvansarna.
Alla har sina hemligheter...

Ha en underbar dag så hörs vi senare!

/F

Shopping..

Alltså, jag förstår inte, jag kan verkligen inte gå på rea utan att köpa något, det är inte så ofta jag shoppar men när jag väl gör det... inte bra. Idag blev det dock "bara" två saker: En jättesöt tröja från Zero Zero och en skitsnygg kjol från MQ. Hey, me like! :)

Träffade min kära syster och snyggcarro idag. Thank´s for a great afternoon!
Imorrn ska det tydligen bli -25 här och under -40 i Särna!!! Jag som frös lite idag när det bara var -18..

Sov gott glada vänner! Aldrig är det så skönt att krypa ner under täcket som när man vet att det är kallare än iskallt utanför fönstret..

Kramar


What to do, what to do?

Det var världens bästa ridväder idag, fem grader kallt och strålande sol, mycket bättre blir det inte! :)
Jag har ridit både Zopis och min älskade Easter idag! <3 Han har något speciellt den herrn, jag hoppas verkligen att han blir bra!

Det känns som om hela livet bara snurrar runt runt runt just nu, och det finns ingenting jag kan göra för att få det att sluta. But I guess time will tell... Eller jag hoppas i alla fall det.

Hoppas alla får en trevlig kväll! Jag kanske kikar in lite senare..

/F:et





Tränat!

Guess what?! Jag har tränat idag, och jag ska erkänna att jag hade glömt hur roligt det är! (Ja ni läste helt rätt, det är så pass länge sen..) 

I övrigt har dagen spenderats med historian, på besök hos mormor och i soffan.

Imorgon ska jag och Elin ut på bus! :) Lääängtar! Precis som när vi var små, det ska bli så galet roligt!
Bäst att sova nu så jag orkar upp imorrn, måste gå upp 06.30.

Sov sött och dröm fina drömmar!

Godnatt!
/F

Gooooooooood förmiddag!

Vet ni vad jag ska göra nu?! Plugga historia! Tjohooo!!

Vad hände?

Hallihallå!

Första blogginlägget 2010. :)

Nyårsafton var great, var ju med sötaste Sandra och som plus i kanten delade vi nog på "snyggast på festen-titeln" dock i hård konkurrens.

Låg och funderade igår över mitt 2009, vad som hände egentligen... Så svårt att komma ihåg allt, hittade dock en en rolig liten lista:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Flyttade hemifrån
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Eh, öum, njej.... eller?Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nope 
5. Vilka länder besökte du?
Grekland och Danmark
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, dessvärre kan jag inte säga vad
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 10:e maj
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag kom in på arkitekt
9. Största misstaget? Vet fortfarande inte om det var ett misstag..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Förutom lite småskador från jobbet och nån förkylning, nej, inte vad jag kan minnas.
11. Bästa köpet? Ingen aning.. 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Corelli? <3
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor. Bl.a. Gessle-konserten, Kreta, Falsterbo..
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Rap das Armas
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lite ledsnare har jag nog allt varit..
16. Vad önskar du att du gjort mer? Pluggat (de första månaderna), tränat och ridit (de sista månaderna)
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Behövt ta massa jobbiga beslut 
18. Hur tillbringade du julen? Med släkten.
19. Blev du kär i år? Ja, jag blev ju det...
20. Favoritprogram på TV? Prison Break
21. Bästa boken du läste i år?  Eh..Ska man verkligen hinna med sånt?
22. Största musikaliska upptäckten? Spotify (eller det var kanske två år sen?)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En kamera 
25. Något du önskade dig men inte fick? Ett liv som är som en dans på rosor
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Var i skolan, födelsedagsfikade med några i klassen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år (ännu) bättre? Många saker, en skulle vara att min finaste Corelli kunde ha stannat vara hos mig för evigt.. 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Första 7 månaderna, -hästig.
29. Vad fick dig att må bra? Corelli, klippan i stormen. Och mamma såklart. Och mina söta vänner (ni vet vilka ni är). Bl.a.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Wentworth Miller, - the one and the only ;)
31. Vem saknade du? hrm.. host
32. Bästa konserten? Per Gessle, Cirkus.
33. Bästa resan? Kreta och Falsterbo.


Kommer säkert komma på massa saker som jag har glömt, men detta är svaren som gäller idag. :)

Ska ha film kväll med mamma ikväll. Ska bl.a. se del 2 av "Olycksfågeln" och "Flickan som lekte med elden".

Hoppas att ni har haft en strålande dag i det fantastiska vädret!
Ciao!

/F

RSS 2.0