Blä för läkare

Nu har jag haft ont i  mina fötter/ben i över en vecka och kan knappt gå på mornarna, innan värktabletterna har börjat verka börjar jag nästan gråta för att det gör så förbannat ont. Idag tog jag tag i saken och ringde läkaren. Eller först ringde jag sjukvårdsrådgivningen igår kväll och hennes enda kommentar var att det var hög tid att boka tid hos en läkare. Jag pratade med en syster idag som också tyckte att det lät illa och ville att jag skulle komma in direkt. Fick jag ut något av mitt läkarbesök och de 150:- det kostade? Nej.

Vad sa då läkaren kan man undra, och det undrar jag åxå.
Det jag vet att han sa var iaf att jag "bara har lite muskelvärk" med ett jävligt  dumförklarande tonläge. Han beslutade att skriva ut medecin och frågade om jag ville ha tabletter eller gel, vilket han rekommenderade. Jag påpekade att man inte brukar få vara i solen på 2 veckor efter avslutad behandling om man använder gel men han sa att den sorten han skrev ut inte var så utan att man bara kunde bli lite torr av den. Jaha, ok. Jag gick in på apoteket för att hämta ut den, men för det första hade dom den inte, vilket läkarna visste om, men dom skulle ev få hem på måndag. Hon frågade om jag ville ha "zon" ist och jag förklarade återigen att jag tyckte det var ett problem med solkänsligheten och då fick hon en smärre chock och sa att den jag fått utskriven var mycket värre än alla andra. Den hade varit receptfri, men blivit receptbelagd just för att folk fått så mkt problem.

 Jättebra, verkligen toppen! Mongoläkare.

Jag ville dessutom veta om jag kan jobba eller inte med tanke på att jag går och står HELA dagarna på jobbet. "Vaddå vill du ha ett läkarintyg??" -Nej, jag vill ha din rekommendation, om det blir värre då och om jag behöver vila o så. Då började han babbla om att jag kunde prommenera, men inte springa och så och blablabla, jag fick dock aldrig något svar på om jag borde jobba eller inte, enda kommentaren var: "Ja men kan du inte vara hemma en vecka då?!" -Jo, men BEHÖVER jag vara hemma en vecka?! Dessutom vaddå, prommenera???? Jag kan ju f*n knappt gå över huvud taget?!

Nej, inga mer läkarbesök för min del, det är då ett som är säkert!


Så bra!! :)

Jag har överlevt världens bästa festival och haft jätteroligt, av många anledningar. Hur som så är borlänge aldrig så bra som under P&L. Eller som Gustaf Norén sa: "Ni ska inte tro att Borlänge alltid är så här vackert, det är bara under Peace & Love, annars är det en riktig skitstad". Fast jag tycker om Borlänge annars också.  ;)

Dessutom måste jag passa på att berätta att att publikrekordet är slaget än en gång. Förra året tog dom titeln "Sveriges största festival genom tiderna" med 42000 besökare. Årets antal var 50000, vilket har hanteras med bravur!

Heja P&L!

Love this!

Den här sommaren är och kommer att bli den bästa!! P&L är magiskt har sett en rad helt fantastiska konserter redan och flera har varit överraskande bra. Bl.a har jag sett Paolo Nutini (skön röst och härligt sväng), Lykke li (vackraste scenkläderna någonsin!!), Kings of leon (magiskt), 30 seconds to mars (fullkomligt urflippat och helt härligt), The Ark feat. Dalasymfoniettan (kan knappt beskrivas med ord, både publiken och bandet blev helt tagna). Så ja, vad har jag att klaga på? :)

Som bonus på detta träffade jag en snubbe fråm EMI Music idag i och med Roxette-resan. Helt otroligt roligt att träffa nån som jobbar inom musikbranschen som man kunde disskutera musik med, som har samma smak som jag. Den här sommaren kommer jag leva på länge!

<3

RSS 2.0