Lång vecka, men ack så rolig!

Just nu är det fix inför vårutställningen som gäller i skolan och hästar, hästar och åter hästar på fritiden. :)
Josse har fått en ny pålle som är jättefin. Olivia heter hon. Var med dem till Båstad på träning i torsdags för Lotti Mattson, en heelt underbar tränare. Ska erkänna att jag blev liite träningssugen.

Om en vecka bär det av hem till Borlänge, det ska bli underbart att träffa alla kära där hemma.


Olivia (Livi)



Vem ska man tro på?

Hur ska man egentligen veta vem man kan lita på? Vem som talar sanning och vem som inte gör det? Jag känner mig så förvirrad ibland, det bästa kanske är att ta allt med en nypa salt men samtidigt vill jag ju kunna tro på folk. Att i princip alla dessutom har åsikter om alla andra gör inte saken lättare.

Bäst att hålla sig till hästarna.


Lundakarneval

Dåligt med bloggande på sistone, först galet mycket skola som sagt och igår var jag i stallet heeeela dan. Var ute på körtur med dunder, han är söt. :)
Idag ska jag och Josse åka in till lund och gå på karnevalen, ska bli skoj!

Systeryster kommer hem från Turkiet idag och mamma åkte till Grekland igår. Jag kan ju i alla fall trösta mig med att Sverige är som vackrast så här års. :)

Ha en strålande dag!

Ciao!


Ha ha ha

Kul. Låt mig säga så här; jag hade fel. Fel fel fel fel feeel. Jag kunde inte alls kliva ur bubblan, men nu så äntligen! Jag hade redovisning idag, det gick helt okej, bättre än förväntat faktiskt. :) Efter skolan var jag och red fina Charlie, han var superfin på slutet!
På grund av för lite sömn på sistone ska jag springa till sängen nu. I morgon satsar jag stenhårt på träning eftersom det inte blev något i tisdags. Funk och sedan ridning, lovley!

Sov sött!

Tillbaka till livet

Jag har nu klivit ut ur arkitekturbubblan igen, vi hade inlämning igår kl. 15 och därför blev det inget mer bloggande i förrgår då jag hade liiite panik. Igår hade jag och Sara grooming av lilla dunder och sedan hjälpte jag Josse med matten inför hennes nationella prov idag.

Jag vill också säga att Sara måste vara en av jorden snällaste människor och att jag ska satsa på att träna idag. Wieho!

Ha en bra dag! :)

Senaste tillskottet i stallet, 80 cm höga Dunder. 

Matdags

Jag är vrålhungrig, uppstigning 07 imorse igen, utfodring av hästarna, frukost och sedan fullt fokus på huset. Tjohoo! Snaaart är det sommarlov! :)

Det bästa som finns när man ritar är att spela bra musik på riktigt hög volym, den blir ännu lite bättre då och man får massa extra energi.  

Nu ska jag äta och sedan fortsätta så vi hörs lite senare. Då ska jag lägga upp en bild så ni får se hur stor Nova-lo har blivit. Läste någonstans att föl ökar 1kg per dag de första 6 månaderna! Crazy!

Nöjd

Jag är inte det minsta ledsen att jag har prioriterat att vara ute förut när det har varit fint väder. Idag måste jag därför sitta inne och rita, men det gör mig ingenting för regnet öser ner.

Gick upp 07.00 i dag för att fodra hästarna, då var det uppehåll. Om ni inte har gått upp tidigt en helgmorgon borde ni göra det en gång, det är underbart! Allt är lugnt och stilla och det enda som hörs är fåglarnas kvitter.

Trött

Jag förstår inte, jag borde VERKLIGEN ha återhämtat min sömn vid det här laget, men det verkar inte så. jag är fortfarande mer eller mindre död på mornarna. Idag har jag förutom ritat varit ute på en underbar ridtur på Wirre tillsammans med Sara och Loppan. :)

Har ni testat att ha philadalphia på varma mackor förresten? Om inte, gör det! Gärna med någon rolig smak, idag har jag getost/tomat, mycket gott!

Hästpojken

Goddagens!

Vill bara berätta om en dokmentär som jag såg i förrgår kväll. Den handlade om en autisktisk pojke vars föräldrar beslutade att ta med honom på en ridresa i Mongoliet för att träffa ett antal schamaner (en slags medicinmän,typ,) som skulle försöka bota honom. Otroligt nog blev han fri från sina problem och vad det var som gjorde det skulle man kunna spekulera om i timmar, men jag rekommenderar ALLA att se den! Den är helt fantastisk. -Och nej, den handlar inte om hästar.


Brrr..

Blä vilket äckligt väder, regnigt, blåsigt och ca 6 grader. Någon som vill byta?

Underbar dag!

Jag har haft en underbar dag idag! Det har inte blivit så mycket skolarbete, men jag har fått två mycket välbehövliga saker införskaffade. Dels en stövelknekt så att jag kan använda mina ridstövlar och dels ett par nya jodhpurs. Äntligen! :) Frammåt kvällen var jag ute på ridtur på Wirre med Josse/Tintin och Sara/Loppan, vädret var ljuvligt och hästarna glada. Mycket bättre blir det inte.

Sov så gott kära ni! Nu ska jag rita lite och sedan sova.

Natti natti!

Kärlek

Världens finaste! <3


Nova-Lo

Sov så gott!

Vad är detta?!

Varför kan jag inte få någon ordning och struktur på mitt hus för?! Ingenting jag gör känns bra, jag håller på att bli galen! 

Busschaufförer!

När jag skulle åka hem i fredags natt hade jag så ont i fötterna att jag ville lägga mig ner och dö. Orutinerat att ta högklackat och glömma vanliga skor att byta till jag vet, men det råkade bli så eftersom jag hade så hysteriskt bråttom. Av samma anledning var jag tvungen att ta en buss som gick från City Gross vilket innebar att jag skulle få lov att gå från busstationen för att hämta cykeln på natten.
På väg hem insåg jag lyckligt med mina ömmande fötter att den vanliga vägen genom Staffanstorp var avstängd p.g.a. marknad och att bussen var tvungen att passera City Gross. Jag och två andra tjejer bad på våra bara knän att chauffören skulle släppa av oss där, men icke! Svaret blev att han inte FICK stanna nån annanstans än på busstationen. Hej och hejdå cykeln, vi ses om en halvtimme tänkte jag. (Det är nog inte mer än 6-700 meter att gå, men tro mig, med mina fötter var det som att bestiga Mount Everest. Dessutom regnade det så jag kunde inte gå barfota heller.) Det som gjorde mig riktigt förbannad var att chauffören däremot kunde stanna och prata med en mötande buss i 2-3 minuter!! Det hade tagit 30 sekunder att släppa av oss!!! Nåja, lyckades komma med en annan buss så jag kunde åka lite mer än halva vägen tillbaka till City Gross i alla fall.

Gårdagskvällen tillbringades i Jakriborg med söta Linus och världens finaste hundar. :)

Hittade en underbar bild på Anna, Sabina och mig i Holland på Sabinas Facebook.


Godnatt underbara!

Ooiiaautsch!

Mina fötter gör ont, jätteont! Det har varit en trevlig kväll, dock satte fötterna stopp för dansandet efter ett tag. Fel skor.

Jag beräattar mer imorrn. :) Nu ska jag sova!

Natti natti

Huset

Hmmm... Jag känner att mitt framtidshus börja bli lite småcrazy. Eller hur tycker ni att det låter med trädkojor i centala Malmö? Hmm, antingen blir det jättebra eller kattskit. -Det återstår att se.

Imorgon är det phaddersittning som gäller, temat är "första klass" och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Nåja, det löser sig.

Dessutom måste jag ju berätta att Nova lo är en vecka idag. Princessan. <3 

Sov så gott alla!

Har glömt bort att visa frukosten vi fick i Rotterdam. Låt oss säga att man blev mätt.


Vissa är ju lite knäppare än andra...

Var ute och skrittade Charlie idag, första gången han reds ut helt ensam (förutom till ridhuset då). Allt gick jättebra, han var lite spänd de första 100-200 meterna men sedan slappnade han av och det gick toppen. Men så plötsligt dök den upp längre fram på åkern, den där skrämmande saken! Det var stor och fläckig och rörde sig konstigt. PANG! Charlie exploderade. -Bara att hålla i sig. När jag fått stopp på honom hoppade jag av och skulle gå med honom så att hankände sig lite tryggare, men icke. Tillslut lyckdes vi ta oss förbi, även om Charlie var som en stålfjäder. Och vad var det han var rädd för? -Jo, en annan häst, en skäck som gick i passage...
Ingen kommentar.

Valborg

Då så. Valborg. Vad gjorde jag? Vad gjorde ni? Jag var undefär 30 meter hemifrån hos min granne och vän Josefin. Det var en rolig kväll (natt) med mycket intressanta människor, vissa intressantare (värre?) än andra så att säga. Vi grillade och jag och Josse hade planerat att baka kladdkaka, det blev dock lite bråttom som alltid så den fick vi klara oss utan, även om jag suktar efter den fortfarande. Får se till att göra en i helgen.  Jag kan också meddela att jag gick och la mig kl 06.20 på lördag morgon och jag har fortfarande inte återhämtat sömnen och därav mitt lite taffliga bloggande de senaste dagarna.

Den lilla princessan mår bara bra. Hon blir bara piggare och starkare för var dag som går. :)

Nu blir det lite gröt och sedan lite skissande, jag tror att jag har hittat en bra utgångspunkt nu.

Här är tomten:

Tröööööööööööööött

Jag ska stupa i säng nu, breättar mer om min helg imorgon. Att lägga upp en bild på Josse och Tintin från dagens hoppning är vad jag orkar prestera just nu.

Sov så gott alla underbara!


RSS 2.0