VARNING! Sömnlöst..

Imorrn bitti ska vi ha ritningar och perspektiv klara på vår komponent. Jag vet inte ens hur min ska se ut... KUL!

Song of the day

En fantastisk liten låt från 1967 av det svenska bandet Tages. Jag kan för allt i världen inte förstå hur de inte kunde bli större än de blev. Men det är klart, -att som svenskar slå internationellt när hela pop-eran var så pass färsk föll sig kanske inte helt naturligt.

Det är lite synd att inte studioversionen finns på youtube,för om man ska vara nördig så har den har mer "tryck" i mixningen.

Hur som helst, lyssna och njut, mycket bättre blir det inte!




Workshop

Då var skolan igång igen. Full rulle på en gång! Vi har internationell workshop två veckor framåt och kommer att få jobba vansinnigt mycket. MEN den här workshopen känns i alla fall givande så det känns rätt lugnt (än i alla fal..) ;)

Red Loppan idag, skrittade bara lite på banan och jobbade vidare med vårat mål, - att komma ner i en riktigt lång-låg form och få upp och sträcka ut ryggen ordentligt. Det har gått rejält frammåt, så det känns riktigt riktigt roligt! :)

Shit!

Usain Bolt tjuvstartade precis i VM-finalen på 100 meter. Det innebär att han inte ens fick springa loppet. Jag kan bara föreställa mig vilken ångest han måste ha! Fyyy fan!! Övertaggad och sen bam! -Borta. Usch!

Känner ni igen låten?



Det är ett s.k. "hidden track" på Mandos platta Give Me Fire. Har sett reklamen flera flera gånger och tänkt att "den låten är väldigt bekant, måste vara någon gammal klassiker. Den är skön, måste leta upp den sen.". Här om dagen var jag i badrummet så att jag bara hörde musiken och tänkte "men det är ju mando!". Givetvis insåg jag också att jag har hört låten förut och tycker som sagt att den är riktigt skön!

Här är den i fullängd:




The Ark och tillräckligt med vatten för att simma på framhoppningen

Var på Malmöfestivalen igår och åt langos, kollade på Maskinen och The Ark. Langosen och The Ark var underbara. Det var givetvis svårt att toppa konserten på P&L där dom hade med hela sig Dalasinfonieffan på scenen. Plus att detta inte var en fullängdskonsert och ja, P&L-konsetren var så bra att Ola Salo rördes till tårar så det är ju lite svårt att toppa. MEN han är magisk den mannen, han kan både sjunga och hålla tal, han vet verkligen hur man berör männikor! Underbart!

Idag var jag med Sara på hopptävling i Lomma och förutom att det var så mycket vatten där att man nästan behövde flytväst, eller åtminstone en badring, så var det en lyckad tävlingsdag. Sara red bara en klass, 1.10, men det gick riktigt bra, iofs 4 fel men en riktigt riktigt bra runda!

Back to eighties en sixties at the same time for a few minutes.

Tre fantastiska låtar som här framförs av Gyllene Tider. Svårt att toppa.



Gjort av med lite mer pengar..

Det blev en shoppingrunda idag. Eller ja, jag var tvungen att åka tillbaka till ikea för tredje (och sista) gången för att lämna tillbaka min korg och byta en rullgardin åt Sara. När jag ändå åkte kunde jag ju lika gärna fixa lite andra grejer, så nu har jag köpt gummistövlar, skruvar, hantlar, makrill, hyllplan och ytterligare en hög grejer. Nu är det slut på allt handlande för ett tag, pengarna ska räcka några år till..

Och om någon undrar så ja, jag lyckades tappa bort mig lite på Ikea idag också.

Bara för att jag trodde att jag var färdig..

Hade ju min redovisning idag och det gick 1000 ggr bättre än vad jag trodde att det skulle göra. MEN som alltid finns det ett men.. Jag måste "bara" komplettera med en modell som "bara" tar ca två dagar att göra. Jättekul, verkligen JÄTTEkul, för jag har ju verkligen två dagar över... Jaja, bara att göra det antar jag, heja mig! Jag kan fixa allt, det vet jag att jag kan!


Allergiska reaktioner

Jag har redovisning imorrn och är nästan helt klar, sitter och pillar lite med min powerpoint men efter det ska jag faktiskt gå och sova, hör och häpna!
Jag har fått skitont i halsen helt plötsligt och börjar tro på vad mamma sa:

-Du kanske är allergisk mot redovisningar..

Jag hoppas bara att jag kan prata imorrn och att Nina inte får allergiska reaktioner när jag visar min inspiration till projektet:


Skoljobb, motion och underbar musik

En allmänt ganska ointressant dag med andra ord. Det mest spännande är nog musiken (såklart). Idag har bl.a. denna låten spelats ett antal gånger, man kan inte annat än tycka om den!


Små Citroner Gula

Inatt låg jag och läste till 02.30. Jag kunde inte sluta innan. Det var helt omöjligt, jag försökte flera gånger men min blick var som klistrad vid de där små svarta bokstäverna. Jag fick låna en bok av mamma och den var riktigt, riktigt bra! " Små citroner gula" heter den och är skriven av Kajsa Ingermarsson, den ska tydligen bli film till hösten också. Om allt går som den ska kommer den på bio nästa höst, jag tror att det blir en "måste-se-film".

På tal om nästa höst, undrar hur livet ser ut då? Mitt liv känns väldigt flexibelt och nästan lite flyktigt just nu. Antar att det är så när man pluggar. Om man har villa, volvo och fast anställning så är det ju annorlunda, då blir nog varje år ganska lika. Kanske förhoppningsvis, man vill nog inte att saker ska förändras då. Det känns lite läskigt att tänka så..


Hur som helst så är "Små citroner gula" en VARMT rekommenderad bok!

Och nej, korgen till köket passade inte i alla fall. Vem f*n gör ett skåp som är 54,5 cm djupt?!

Små citroner gula (pocket)


IKEA

Gick vilse med Anna på Ikea idag. Eller rättare sagt, vi gick lite i en cirkel, -mest för motionens skull. Såklart. 

Skämt och sido, ja vi tappade bort oss för ett slag men kom relativt snabbt tillbaka dit vi skulle och en hel del bra saker blev inhandlade! Bland annat kan nämnas att det nu, för första gången på 2 år är ordning under min diskbänk, att jag ÄNTLIGEN har fått tummen ur och införskaffat två svarta lampfötter till köket plus att jag har köpt en skrivbordslampa som jag har suktat efter i ett år. Heja mig!

En enda sak måste jag byta (känns lite som en regel när folk varit på IKEA) eftersom jag lyckdes tappa bort min lapp med alla mått. Ibland blir man så fruktansvärt trött på sig själv. Har tänkt sätta in en låda i ett av mina köksskåp där jag kan ha bestick och sånt, men lyckades givetvis köpa en som är för bred.. Som tur är ska Sara dit imorrn så jag följer med henne och barnen så får jag den bytt på en gång. Jag vill verkligen få ordning på lägenheten nu, det känns som om det börjar bli dags efter två år.. ;)


Long long time ago..

..Men jag tror att det är dags att ta tag i det här igen. Jag är tillbaka i Skåne och är för tillfället inte jättepositiv, men det går snart över, måste bara vänja mig igen. :)
I måndags träffade jag Sara och sötaste barnen, Olivia ville sitta i mitt knä mest hela tiden och var jätteglad, det är skönt att veta att någon är uppriktigt överlycklig att man är tillbaka. :)
I tisdags var jag hos Josse vilket också var mycket trevligt! Vi åt kakbuffé (jag vill inte ens berätta hur mkt jag åt.. ;)) och sedan red vi. Först red jag prinsen Wirre som var vansinnigt pigg och vansinnigt glad och sedan provade jag Olivia som var jättetrevlig!

Nu ska jag stryka och försöka bli lite peppad på livet (dålig kombo kanske..)


RSS 2.0