Namnförslag

Jag behöver ett namn till mitt projekt! Jag har tänkt rita en alternativ musikskola/musikfritidsgård, där det ska finnas instrument från hela världen och där kreativiteten och glädjen i musiken ska främjas. Hjälp mig! Snälla? :)

Frivillig kvällskurs

Igår och idag har jag tillbringat halv kvällen i skolan, helt frivilligt! Vi har haft kurs i Rihno, ett 3D-program som kan vara väldigt bra att kunna. Jag var en av max 10 st som stod ut och inte lämnade salen, amerikanen som höll i kursen körde gärnet vilket gjorde att det blev svårt att hänga med. Som tur var var en 4:a där och assisterade, utan honom hade man varit körd.. :P

Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa i min bok "Hjärta av sten" som just nu är fruktansvärt spännande!

DIG IT

Vårt nya projekt i skolan handlar om att rita en byggnad som har med musik att göra. Förutom tomtbegränsningar (vi får välja mellan 6 olika) så blir den stora utmaningen att bygga in en s.k. biograforgel (fråga mig inte varför). Jag och Tobbe var i Malmö igår och tittade på tomter och även i Lund men båda fastnade för en liten tomt mittemot Möllevångstorget i Malmö. Jag har redan konceptet klart för mig och är jättetaggad! :) Resultatet får ni se senare!

Back to the drawingboard!

Nytt projekt, Malmö imorrn.

Idag hade vi intro på vårt nya projekt DIG IT. Det ska bli jätteroligt att jobba med, berättar mer om det senare.

Imorrn bär det av till Malmö för tomtstudier, det blir att ta bussen trots det ljuvliga vädret då jag inte pallar cykla staffanstorp-malmö-lund-staffanstorp.

Idag har jag dock cyklat vilket var helt underbart! :) Cyklade i korta träningsbyxor och linne och svettades ändå som en gris. :)

Nu är jag så trött att jag håller på att smälla av, sängen nästa!

Hem ljuva hem, älskade Dalarna!

Jag är hemma i Borlänge nu över påsk och det är såå mysigt! Jag har hunnit med mycket sen i tisdags kväll och ännu mer ska hinnas med. Imorgon kväll blir det Bolanche med Emma o co. Det ska bli kul! :)

Igår såg jag och mamma "I rymden finns inga känslor!" vilket är en helt underbar film!!!

Nu står bröderna Karlsson på tur.

C ya!

Underbart väder!

Idag har det varit helt underbart väder! Jag har varit ute hela dagen och baar njutit i solen. Älska våren!(sommaren?)  Nu är det verkligen hög tid att sova så att jag hinner upp och packa och städa innan det bär av hemmåt Dalarna imorgon eftermiddag! :)


Piran, Slovenien

Nu har vi förflyttat oss till vackra Piran i Slovenien, en liten by i bergssluttningen vid havet. Det är helt fantastiskt här. Jag har ätit underbart god fisk och nu sitter jag inne på mitt och Annas rum med en Tobbe som har belägrat våran säng. Snart är det dags för mig och Anna att göra en insats för att ta den tillbaka!
.
Over and out!
.
F.

Kroatien

Hello!
.
Gratis internet på hostelet och Annas dator equals bloggning.
.
Bussresan gick bra, den var inte alls så jobbig som jag hade trott. Vi kom fram till Zagreb kl 07 i morse och har efter det hunnit med mycket. Efter frukost var vi på 4 timmars stadsvandring och efter det var det fri tid, men med uppgifter att göra fram till kl 18.40 då vi skulle på föreläsning. Innan dess hann det bli panik med maten då uppgiften tog lite längre tid än Nina hade räknat med. Jag, Anna, Issa och Emma lyckades hitta en Italiens restaurang med underbar personal och om möjligt ännu godare mat! Jag åt Pasta Alfredo vilken var så god att jag dog lite.
.
Efter den sega och tråkiga föreläsningen gick vi ut i spöregnet i shorts och sandaler och sprang hela vägen tillbaka till hostelet. Vi fick springa en bit, sen pausa lite under tak och sedan springa igen. Nu när vi sitter inne i det torra så var det faktiskt hysteriskt roligt.. :P
.
Förutom nu på kvällen har vi haft ca 22-23 grader och strålande sol. Helt underbart väder och Zagreb visar sig verkligen från sin bästa sida såhär års med massor av blommor som doftar alldeles ljuvligt!
Nu är det bara att hoppas att regnet drar förbi under natten!
.
Dags att vara social! (Hinner inte läsa igenom och rätta stavfelen)
.
Kram

Kroatien & Slovenien Nästa!

Hörs på söndag! :)

Uäsch!

Igår när jag la mig i sängen upptäckte jag till min fasa att det satt en gigantisk spindel i taket i sovrummet. Jag som hatar spindlar! Den var säkert 3 cm i diameter och jag är övertygad om att den satt där och planerade hur den skulle hoppa ner på mig när jag släckte. Det var bara att bita sig i läppen och ta en tidning för att slå ihjäl den. Dock är det bra om man får in en fullträff i ett sånt läge, men icke. Vad tror ni hände?! Jo spindelh*lvetet försvann, snabb som en blixt!! Åååå hur skulle jag kunna sova där inne någonsin igen? Efter mycket sökande fick jag syn på den under sängen så jag tog tidnigen igen och slog. Hårt. Sen vågade jag inte lyfta på tidningen utan tryckte på den lite extra. Den gången träffade jag och spindeln blev platt. Tack och lov.

Fighting Gravity

Kolla detta, så sjukt coolt!!!  Om ni inte orkar se hela så spola till 1.15, det är där det roliga börjar. Enjoy!


Totalt tom

Jag känner mig totalt tom och totalt utan inspiration, inte bara här på bloggen, utan även till uppsatsen som ska skrivas..

Roxette är i Syd Amerika på turné för tillfället. Kolla hur det såg ut i Buenos Aires igår kväll, publiken går fullständigt bananas! :)




Blää

Just nu är jag så matt och trött och irriterad. Allt går brajs och allt känns bara drygt! Jag orkar inte med människor och jag orkar inte med mig själv.. :/

Tråkigt besked

Fick veta nu på morgonen att gammelfarfar Ezz i stallet fick kolik igår kväll igen vilket ledde till tarmvred. Ezz galopperar nu på de evigt gröna ängarna och vi får trösta oss med att han inte behöver få mer kolik nu..


RSS 2.0