Hejdå Sverige!

..och hej Rom! Imorrn åker vi och jag borde som vanligt ha sovit för länge sen, men jaja det ska bli huuur roligt som helst!

Hörs på söndag igen! :)


You are my sweetest downfall

Regina Spektor är bokad till P&L och jag lovade för ett tag sen att skicka en länk till mamma. Jag tycker dock att hon förtjänar att läggas upp här i stället, hon är en sån människa som med fantastiska låtar och underbar sång får en att sluta ögonen och sväva iväg till andra världar..



Dessutom är videon helt fantastisk.


Dagens :)


Vissa dagar är man lite mer aktiv än andra..

Insåg precis att jag har motionerat totalt ca 3 timmar idag. först cykling till och från skolan och sedan promenad i över en timme.. Det har varit så underbart skönt väder att jag inte ville gå in, helst inte överhuvudtaget. Nu sitter jag och äter glass med blåbärsrippel och njuter av att det är vår och att livet är rätt gött! :)


 

Sakta men säkert..

.. börjar projektet ta form, det är långt ifrån klart, men det börjar klarna vilket känns oerhört skönt! :)

Premiärcyklade till skolan idag, det var fantastiskt skönt och gick förvånansvärt lätt (bortsett från sista biten påväg dit som ALLTID är tung eftersom det är konstant uppför de sista 5 kilometrarna).

Förövrigt är jag supertaggad på Rom nästa vecka och USA om tre veckor, däremellan hinner jag antagligen med en liten tur hem för lite skidåkning med Anna också! Dessutom har Peace & Love bokat massa roliga artister, med andra ord har jag massa saker att se fram emot samtidigt som jag njuter av våren med leriga hästar, varma vindar och färgglada krokusar. :)

När regnet droppar på fönsterblecket i mars..

.. är det  inte så konstigt att man längtar efter sommaren.




Nu lever jag igen, om än bara för en dag..

Tentan är avklarad och jag borde klara den. Nu är det hårdkörning med projektet och delgenomgång med bl.a. Dorte Mandrup nästa vecka.

Förra helgen gjorde jag sjukt god mat. Citronpasta med sparris och räkor. HELT UNDERBART!




Wiihoo!

Å äntligen har Peace & Love släppt årets headline! Ingen mindre än Rihanna kommer till Borlänge, det kommer bli grymt! :)

Åter till tentaplugg..

It's possible

Ni har väl inte missat Roxettes nya singel "It's possible"?
Ny skiva 23:e mars. :)


Ett skepp kommer lastat...

.. Med massa plugg. -Tenta på på torsdag i byggprocess innehållande bl.a. kalkylering, fastighetsjuridik & projektplanering på detta är det hårdjobb med kandidatprojektet, hej & hå, 1 & 2!
Extra underbart blir det att sitta och plugga när man inte vill något hellre än att gå ut i solen och njuta av våren..


Amsterdam våren 2010

RSS 2.0