Lyxhelg

Så mysigt med lite lyx i dessa stressiga tider. Igår och idag var jag ju sällskap till Linus och hundarna. Väl där kunde jag ta en skön dusch för att sedan gå ner på restaurangen och äta good mat med Linus. Efteråt blev det "singstar" och "call of duty", gissa en gång vem som vann... ;)
I morse blev det promenad ed vovvisarna och sedan lite plugg, lite TV-spel och lite lek med hundarna. Nu sitter jag nöjd och belåten i soffan, har ätit supergoda Quesadillas och njuter nu av lite apelsin. Ska snart äta lite choklad, fick Lindt Lindor i present av Linus. Han är så söt. :) Inte bara att jag fick en present och att han valde den bästa sorten, han är ett riktigt litet charmtroll den ungen.

Hoppas ni har en toppenhelg!

Kram


Zzzzz...

Det effektivaste sättet att bryta ner sitt immunförsvar på är att sova för lite, tro mig, det är inte första gången det händer... Än så länge är jag bara lite snuvig och förhoppningsvis går det över om jag sover tillräckligt några nätter.
 Jag är lite orolig att jag ska somna på föreläsningen idag, i så fall blir det första gången på den här kursen men vad gör man, jag är så sjukt trött.
Igår kväll när jag näääästan var klar med alla instuderningsfrågor till tekniken blev det plötsligt svart. Tittade ut genom fönstret men det verkade som om det var mörkt både här och i grannbyn. Tyyyypiskt! Det blev att tända massa värmeljus till strömmen kom tillbaka, myspys men lite jobbigt när man behöver datorn.

Idag på laborationen ska jag gjuta en eller två händer i betong, känns halvt nödvändigt eftersom jag redan har jobbat med betong på gymnasiet, men det är  i alla fall roligt. :)

Nej, nu är det dags att sätta fart! Hoppas att ni alla får en fin fredag !

Kramar

/F.


Ännu en dag har passerat

Var uppe med tuppen i morse igen. Det är faktiskt jätteskönt att vara alldeles ensam i skolan på morgonen (de flesta är lite morgontrötta). Imorgon blir ännu en hektisk dag. Ska upp kl. 06.00 och rita lite, åka till skolan på föreläsning mellan 09.15-12.00. Från 13.00 till 16.30 är det tekniklaboration som gäller och sedan ska jag hem och vidare till stallet. Där blir det mockning, foderfix och insläpp av hästarna. Efter det ska jag hem och duscha och sedan åka till Jakriborg och spela TV-spel med söta Linus och hundarna. Puh, som sagt full fart blir det, kan inte lova att jag hinner blogga som ni förstår.

I annat fall blir det uppdatering på lördag. :) 

Kramar

/F.


GULD!

Wow vilka killar!! Och vilken insats! Guld till sverige, igen, det är ju underbart!!! Heja! :)

Hård dag

Var i skolan 07.40 imorse, har sedan jobbat hela dagen fram till 16.30. Då bar det av hem där jag kastade i mig en macka medans jag bytte om till ridkläder. Cyklade till stallet och kom hem igen två timmar senare. Nu blir det att titta klart på herrarnas längdstafett och plugga lite teknik. Tänkte sova om 1-1,5 timme. Tror ni att jag lyckas?

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Kram


Trött? JA!

Det är underbart när man får hjälp vid tre-tiden och under diskussionen med assitenten inser att man måste göra om massa saker, inte roligt, det var ju redan stressigt som det var.. Jaja, det är bara att gilla läget och köra på. Jag tror att jag är nöjd med huset nu (kom hem typ 21.45). Imorrn blir det full fart med renritningar!

Jag måste gå och sova nu, jag är galet trött och ska upp kl 6 imorrn.

Sov så gott!

Kram


Hrmm...

Jag tackar Anna och David för deras fina gästinlägg. Underbart med så söta vänner.. hrrrmmm..
Det skrämmer mig lite att david brukar stoppa gurka mella skinkorna, men alla är vi olika.

Är som sagt i skolan och jobbar, eller ja, just nu väntar jag mest på assistenthjälp.

Hörs senare!
Kramar

Ibland så brukar jag stoppa gurkor mellan skinkorna

Sitter och renritar i skolan, det går dock inte lika fort som jag kunde önska..


 I trädet utanför sitter en tomte som äter rabarber (inte araber). det är en snäll tomte.


david är cool
 


Starka brudar!!!

Silver för Kalla och Haag i sprintfinalen. Och ja, många var vi som länge trodde på guld och ja, såklart att guld är vassare. Men det är OS!!! Ett OS-silver, det är inte bara bra, det är fantastiskt! Heja Sverige!!!

(Btw, jag tror att jag har blivit OS-narkoman...)

Sov så gott!

Kramar

Skönt

Nu har jag varit på 45-minuterspromenad, duschat, ätit god gröt (havregryn, solrosfrön, linfrön och bärblandning, bästa gröten ever!) och har till och med kommit ihåg att stretcha. Känns fantastiskt skönt! Jag har lite kvar att jobba på med huset och en sprintfinal att se innan jag får sova, men sen så. Jag hoppas dock att jag får sova bättre inatt än vad jag gjorde igår.

Dags att fokusera på arkitektur och skidor!

Kram

Måndag och snö.... igen.

Det snöar nu igen, räcker det inte snart? Jag lyckades försova mig idag, skulle gå upp vid 6 men vaknade först vid 8, ändå blev jag inte irriterad på mig själv trots att jag just denna vackan MÅSTE komma upp i tid för att hinna med allt i skolan. Jag sov nämligen jättedåligt i natt, låg och vände och vred, vaknade helt vid 4 och kände mig jättepigg! Sen kunde jag inte somna om på en bra stund.. -Som sagt, det var inte så konstigt att jag försov mig..

Den stora frågan är om jag ska åka till skolan idag eller om jag ska jobba hemma, snön ute gör att cykelturen inte känns så lockande...

Vi får se, har min sista skissdag idag så det är nog vilket som..



Kram

Natti

Förresten, var det någon som tittade påherrarnas längd igår och blev lika stolt som jag över att vara svensk? Ett helt fantastiskt lopp som slutade med ett guld och ett brons till Sverige! Så grymma dom var! Heja! :D Kunde knappt sitta stilla i soffan..

Sovdags nu, hörs imorrn.

Godnatt och sov så gott!

Kramar


Nöjd och belåten

Haha, just nu är det tur att jag inte delar boende med någon och att jag sällan får besök. Den stackare som skulle kliva in genom min dörr skulle nog få en smääre chock. I hallen står på tok för många skor och mellan köket och hallen står min cykel.. Den behövde lite avisning. Resten av lägenheten är inte så farlig egentligen, det är bara jag som tycker att det är lite sådär jobbigt småstökigt. Får bli städning någon dag.

Jag är hemma, nöjd och belåten, har ridit Charlie idag igen, hur kul som helst! Det tyckte även den lilla pållen då det var två hästar till i ridhuset som man kunde busa med (eller ja, han försökte i alla fall).
Inte nog med att jag har ridit så har jag dessutom tryckt i mig en alldeles för stor portion korvstroganoff med ris. Jag är helt proppmätt!

Jaja tur att man inte behöver utföra så mycket mer fysisk aktivitet idag i alla fall. Nu ska jag ta och kila, arkitekturen kallar! C ya!

Kram

Äntligen!

Mitt internet=ett skämt. Jag har hållt på sedan igår eftermiddag att försöka få internat att fungera, men icke. Nu, ett antal timmar senare när jag tillslut gav upp och ringde Niklas och han var påväg hit, testade jag att än en gång starta om modemet, och vips! -Nu funkar det.. Är detta något slags hån? Att det slutade jävlas bara för att det ändå skulle få lov att börja funka när Niklas kom eftersom han är expert? Blir man lite matt eller?

Jaja, skönt att det verkar vilja samarbeta igen i alla fall.

Hörs senare, nu ska jag handla.

Krams

...

Usch, känner mig lite tom idag, tom på tankar, tom på idéer och tom på energi. Jag fattar inte varför.. :( Solen tränger i alla fall genom molnen emellanåt så detkanske känns bättre om jag tar en promenad.

Vi hörs lite senare, bjuder på en bild från förra helgen så länge.



/F

Fredagsmys

Tittar på damernas längd just nu, har kollat på Let´s dance och ätit riktigt goda mackor. Ica har ett bröd som heter "fitness" som är riktigt riktigt gott, på det hade jag philadelphia, skinka, tomat, avocado och lite solrosfrön. Kan rekommenderas varmt!

Jag tycker just nu lite synd om Kalla som blev påkörd och ramlade, ligger nu 25 sekunder efter, hoppas hon är nöjd med sin egen insatts efteråt i alla fall. Anna Haag ligger tvåa just nu, men det är ca 7 km kvar. Hoppas hoppas!

Jag kan dessutom meddela att min träningsvärk bara blir värre, det känns helt sjukt att ha sån träningsvärk av att ha gjort något som förut var min vardag..

Måste kolla på Let´s dance nu.

Ha en fortsatt mysig fredagskväll!

Kram

Fredag igen!

Mmmm helg igen! :) Jag ska plugga till och från hela helgen, men det är ändå skönt med helg.

Det är nästan lite hemskt, jag har träningsvärk efter ridningen igår.. Ett klart bevis på att det var alldeles för länge sen jag red, det ska bli skönt att komma igång igen..
Just nu laddar jag för att gå ut på en promenad, eller ja, mp3 laddar för en promenad i alla fall, batteriet var slut och tjaa... Ingen musik, -ingen promenad. Har man ingen söt hund som sällskap får man nöja sig med musik. Jag befarar att jag kommer att bli lite mysigt blöt om fötterna, det snöade nämligen igår och har varit plusgrader idag.. :S

Hörs senare! :)

Kramar

Strongt!

Anja Pärson, behöver jag säga något mer? Ett brons dagen efter en krasch som hade kunnat kosta henne livet... WOW!

Jag är hemma från stallet, har duschat och ätit och sitter nu i sofffan och känner mig nöjd. Red 5-åringen, en riktigt trevlig liten dam. Ska dit på söndag igen. :)

Nu ska jag läsa lite teknik, hoppas att dagen har varit bra. Min har varit väldigt kluven, underbara toppar och en chock, men överlag fin ändå.

Sov så gott alla!

Kram

Tänk efter..

Ta vara på dina nära och kära, bråka inte om småsaker. Om du tycker att någon gjort något bra, eller rent av bara är fin i håret, säg det! Påminn varandra om att de är viktiga för dig och påminn dem om alla deras starka sidor. Tänk efter vad och vilka som verkligen betyder något för dig, lev inte livet som du borde utan som du vill. Man vet aldrig hur lång tid man har tillsammans, plötsligt kan någon ryckas ifrån dig, helt utan förvarning. Du vet att det är bättre att älska och förlora än att inte ha älskat alls och säg det till dem du älskar. Du vill inte behöva tänka: Varför sa jag aldrig...? Varför gjorde jag aldrig...? Livet är inte bara en dans på rosor, livet är verkligheten.



Krasch

Mitt internet var heeeelt knäppt igår kväll, kom inte in på bloggen, eller någon annan sida bortsett från msn.

Såg på OS igår, vilken besvikelse.. Sprinten var ju inget att hurra över på vare sig damernas eller herrarnas sida. Anna olsson var dcen som lyckades bäst och knep en fjärdeplats. Gårdagens värsta var då helt klart Anja Pärsons krasch, att ramla i den hastigheten och speciellt i en landning efter ett hopp på 60 meter kan innebära mycket värre saker än en "lårkaka på vaden" som Anjas pappa sa. Hon mår dock så pass bra att hon är anmäld till dagens tävling, får se om hon kommer till start. Hoppas! 

Idag är det asstistentsamtal som gäller, känns skönt, har lite små problem som jag inte vet hur jag ska lösa. Huset börjar växa fram och ta form, jag tror dock att jag ligger lite efter tidsplanen..
Ikväll ska jag till stallet, håll tummarna för att det går bra! :)

Vi hörs lite senare (förutsatt att internet funkar..)! Nu ska jag jobba.

Kram

God morgon!

Jobbar hemma till lunch idag med, även om det blev heldag hemma igår. Idag måste jag dock in till stan för att göra platsanalys och till skolan för att få hjälp med "Sketchup".

Kollade på en intervju med Björn Ferry till frukosten, heja heja! Kalla och Ferry,  jag är verkligen glad att just de två har tagit guld, de är verkligen fantastiska förebilder!

Ha en bra dag alla! :)

Kramar

House

Jag hade helt glömt bort att det var "House" idag, tur att jag har sötaste mamman som kunde påminna mig. :)

Nu ska jag sova, längtade redan när jag vaknade, vilket är ett tydligt tecken på för lite sömn den sista tiden.

Kram och godnatt!

/F

Mums!

Har just avnjutit semla nr. 1. Jag var på väg till ett kondis inne i Staffanstorp idag men passerade City Gross på vägen och säljer dom semlor för 10 kr styck så måste man köpa två där i stället för en på kondis. Sjukt gott var det! Ska dock spara nr. 2 till imorrn. :)

Aerobics-passet jag var på var bra, funderar på att byta och träna tisdag, torsdag istället för måndag, torsdag som tidigare. Jag tror det ger mig mer eftersom step-passet på måndagar är så enkelt, koordinationsträning är alltid bra!

Myser just nu i soffan, har kollat på OS men nu blir det hockey mellan Canada och Norge vilket inte känns jätteintressant... Får nog slänga ett öga och se vad som erbjuds på övriga kanaler. Och btw, stek inte era fingrar, det svider.

Kram

OS och fettisdag

Kom inte in på blogg.se igår kväll, det är så spännande när sidan totalt flippar ur ibland..

Skulle lägga mig tidigt igår, men fastnade frammför OS och herarnas 15 km fristil. Marcus Hellner var såååå nära att ta brons, men icke, vi får glädjas åt Kallas guld och två starka fjärdeplatser.

Sitter just nu i soffan och skissar lite, ska åka till skolan om ett tag men jag kan lika gärna jobba hemma en stund till. Dagens höjdpnkter; träning och SEMLA! Mmmmmmmm... Längtar. :)

Ha en toppendag alla!

Kram

Klantig

Jag är hemma, jag glömde ställa mitt alarm igår, inte ok. Antingen var jag bara sjukt trött eller så beror det på att jag går runt i min lyckliga lilla bubbla och glömmer massa saker, vet inte vilket..

Sitter och läser lite teknik nu i alla fall, tänkte åka till skolan till lunch och göra Indesign-uppgiften som vi har den här veckan.

Veckans träningsupplägg har blivit lite ändrat. Ska testa "puls-aerobics" imorrn och på torsdag, vet ni vad jag ska göra då? Jag ska RIDA! :D Eller i alla fall till stallet. :) Resten av veckan får det bli prommenad på kvällarna, kanske något mer pass på Gerda, men det beror helt på hur det går med pluggandet.

Hörs senare!

Kram

Hemma igen

Jag har verkligen haft det jättmysigt i helgen, jag hoppas dom behöver hundvakt fler gånger! :)

Nu är jag hemma, har till och med hunnit handla lite. Köpte ett fodral till datorn som är hur fint som helst, är så sjukt nöjd!

Jag bor ju ensam i huset just nu, vilket jag trodde skulle vara lite läskigt, men det går bra jag känner mig alltid lugn och trygg här. Som sagt, vissa platser passar vissa personer. Jag gillar att bo på landet. :)


Laptopfodralet

Visst är det fint?

Sov så gott!

Kramar

God dagens!

Jag är glad, jag är lycklig! Livet är toppen! Tjejen med hästarna hörde av sig igår! :D

Karin kom hem igår, men jag var kvar här i Jakriborg i alla fall, vi var och åt och satt sedan och pratade jättelänge, hur trevligt som helst! Hundarna ligger nu och vilar så sött och jag ska snart åka.. Det blir en sväng till City Gross och lite plugg när jag kommer hem, men det känns fint! :)

Hörs senare!

Kramar

Lycklig!

Alltså Cimba och Fabbe gör mig så lycklig att jag inte är långt ifrån att fälla en tår eller två. Bästa sällskapet ever och nu har jag insett hur mycket jag har saknat dem! Nu vet jag dock hur lätt jag kan ta mig hit och hälsa på, så nu kan jag åka hit och låna dem ibland. :)

Idag har vi varit på promenad, myst, lekt "gömma leksak" och laddar nu för dagens långpromenad. Dom blev lite trötta i huvudet efter vår lilla lek så nu ligger båda utslagna på golvet, bäst dom får vila en stund till innan promenaden..

Ska ta något att äta nu så hörs vi igen lite senare! :)

Kram

Yey!

Sitter nu i Karins underbara lägenhet med mina underbara favorithundar, mysfaktor på högsta nivå! Anna har varit här och tittat på Let´s Dance och hälsat på hundarna. :)

Om jag skulle trivas i en "vanlig" hyreslägenhet så skulle det vara här. Att kalla detta vanligt är dock väldigt fel, men det är i alla fall trapphus och grannar vägg i vägg. Men det är så sjukt fint och mysigt, jag har börjat fantisera om en hel stad i samma stil, mysiga gränder, fina lägenheter, välskött, varmt och välkomnande. Är det inte just såna bostäder vi vill och borde bygga, speciellt i dagens samhälle. Man skulle kanske i och för sig förlora lite av poängen om man byggde en hel stad, då jag tror att det faktum att alla arbetar på annan ort är en bidragande faktor till lugnet. För är det inte det man behöver komma hem till, en lugn, trygg plats där man kan koppla bort stressen utanför?

Nu tror jag att det är dags att sova, hoppas att ni har haft en fin dag!

Kramar

Konsten att packa

Jahapp, då är det nog dags att sätta igång och packa ner lite saker inför vistelsen i Jakriborg. Ska anstränga mig för att inte ta med för mycket saker, jag behöver ju typ inget.. Men alla som känner mig väl vet ju hur bra jag är på att packa ner allt och lite till.



Kramar

Glad!

Jag älskar träning! Testade "funk" idag, -aerobics till funk och hiphopmusik, riktigt riktigt roligt!
Niklas ringde på förmiddan och undrade om jag ville vara hundvakt i helgen så nu vet ni vad jag ska göra. :) Jag blir så glad, mina små söthundar, jag saknar dem!

Nu ska jag fixa nåt att äta och titta på "Glee". Hörs lite senare!

Kram

Suck...

Låt mig säga såhär:

Jag gillar inte trappor just nu... Dom krånglar till allt i mina skisser. :(

Var ute på promenad idag, blev ca en timme men tempot var mycket lägre än igår. Efter att ha andats målarfärg hela dan så kändes det som en bra idé att få lite frisk luft.

Imorrn blir det assistentsamtal i skolan, sedan träning. :)

Ses!

Kram och godnatt!

Wow!

Det finns villor, och sen finns det villor. Där jag bor finns det många fina villor och gårdar och på ett ställe finns det ett antal nybyggda hus. Jag säger bara "wow"! Det finns ett som är stort, och på båda sidor om den plattbelagda gårdsplanen finns garage, ett med tre gigantiska portar (som till traktorer typ) och ett med fyra(!!!) vanliga garageportar. (Jag vill också ha massa fina bilar).
Sen finns ytterligare ett stort hus med en GIGANTISK carport och två stora garageportar. Båda dessa hus må vara snygga, men det finns ingen som helst känsla över dem, de ser fruktansvärt ohemtrevliga ut och mysfaktorn är lika med noll. Men sen har vi gården med stort G. Åh, den är som en dröm. Huset är jättestort, och på gården finns ett mindre, men perfekt stall. Hagarna och ridbanan har vita A-staket (för er som inte håller på med hästar; en typ av runda plaststaket.) och infarten kantas av lyktor. Hela gården är så sjukt välskött att man blir tårögd.
Man kan tro att personer i ett sånt hus är lite, låt oss säga snobbiga. Men icke! Jag red förbi med Acke en kväll i somras när mannen i huset stod ute och vattnade sina äppelträd (ja ni läste rätt) och han tittade upp och sa glatt hej. Jag kanske har fördomar, men jag hade inte väntat mig det. Han är ju inte bara rik och har en fantastisk gård, han är ju svensk också...

Här är en bild på gården,  syns dock inte så bra och bilden är tagen från baksidan, men era fantasier får i alla fall något att utgå från. 



Kram


 

När en minut känns som en timme

Sitter och väntar på att maten ska bli klar (har ju ingen micro så jag måste värma i ugnen) och jag är hungrig! Det känns som om jag har väntat jääääättelänge, men det innebär att maten kommer att smaka ännu bättre när den väl är varm! :) Idag blir det rester sen i lördags; klyftpotatis och laxfilé med fetaoströra. Yummie!

Hoppas ni också har ätit god lunch idag! See you later!

Kram

Sovmorgon

Att sova lite extra på morgnen måste ju vara bland det skönaste som finns. Idag sov jag ända till 8, lite vardagslyx en onsdagsmorgon.
Jag jobbar lite hemma nu på förmiddan, ska ändå bara skissa och spåna ideér till nya projektet "smala huset". Vi ska rita en villa (townhouse) på max 100 kvadrat på en tomt som är ca 22x5 meter utifrån en beställning vi har fått. Därtill får vi ha en extra byggnad i form av t.ex. ett garage på 25 kvadrat. Min beställare är enligt följande (en aning flum kan tyckas):

Ibrahim, 39 år, prisad astrofysiker från Irak som arbetar som busschaufför. Brinner för astronomi, arabisk folkdans och modelljärnvägar.

Sofia, 35 år, skönsjungande konstnär och fotvårdsterapeut som gärna arbetat mer hemifrån, speciellt med tanke på att hon väntar tvillingar till våren. Intressen: Meka med cyklar och blanda nya tesorter.

Anna, 60 år, Ibrahims mamma som precis flyttat till landet i ren exaltation över första barnbarnen. Anna bakar stans bästa vitlöksbröd, som alltid är höjdpunkten på de omtyckta trädgårdsfesterna. Ibrahim och Sofia skulle gärna ha lite avskildhet från Anna. Ett annat önskemål är en stor talett med skötbord och annat två små barn kan kräva.

En utmaning? O ja!

Dags att fortsätta jobba, hörs senare!

Krams
  

Förstår inte vad folk pratar om..

Varför sägar alla att jag får skylla mig själv när jag får mina allergianfall av katter?!
Jag förstår inte vad de pratar om..



Natti natti! :)


Power

Har vart ute på powerwalk i 55 minuter idag, I love it! Det har varit en bra dag, inte liiika bra som igår, men ändå bra! :)

Nu blir det duschen så hörs vi om ett tag.

Hej så länge!

Life is good!

Alltså, om nån undrar så hade jag seriösa stavningsproblem hela dan igår...

Den här dan har varit toppen, -förutom en lite vurpa med cykeln imorse. Lyckades dock göra en bra landning så jag klarade mig utan skador.

I skolan har det varit jobb framför datorn idag, Illustrator stod på schemat. Efteråt var jag på "step" och nu är jag hemma. Life is good right now! Jag ska njuta av varje sekund när det är såhär! Det känns inte som om jag har varit så bortskämd med det de senaste åren...


Bild från jullovet i vackra Dalarna.

Defenetivt dags att sova

Det är nog verkligen dags att sova nu, börjar 8.15 imorrn. Jag hoppas att alla får en skön sömn och att både ni och jag får drömma fina drömmar. Imorse drömde jag en sån dröm, en sån som gör att man inte vill vakna.. :)

C ya 2 morrow!

Kramar


Hallihallå!

Söndag idag, tvättmaskinen är igång, City Gross väntar. Dagen har hittills tillbringats med att städa lite, vara in till nya hyresvärdarna på fika och lite allmänt prat.
Allt känns faktiskt bra just nu, har typ ingenting att klaga på, känns lite konstigt och ovant, men underbart! :)

Vi hörs lite senare, glöm inte Ponnyakuten ikväll!

Kramis


Pics



Har ni sett något så sött?


Här har ni då snyggot som får hjärtat att smälta, bilden är lite dålig ( han ville inte stå still, det var dags att gå in) men ni ser i alla fall ungefär hur han ser ut. Kan någon vänlig själ tala om för mig vad han har för färg? Inte ens hans ägare kunde visste.. :P

Nu är det sovdags!

Natti natti!

Blåsigt

Det var inte så skönt ute som jag trodde,  trots det var jag ute nästan 3, 5 timme, inte enbart på promenad förstås. Jag fotade lite, träffade tjejen som äger det jättefina hästen, som förövrigt behöver hjälp med sina hästar, så hon skulle höra av sig! Bara att hålla tummarna! :) Nästan hemma kikade jag förbi vid stallet och träffade både Josse och Sara så jag stod och pratade med dem närmare en timme. Skönt att få prata lite häst! :)

Lägger ut lite bilder sen, nu ska jag äta! :)

Kram

Vill vill vill

Jag vill ha en hund (eller häst såklart)! Jag vet att det inte går, men det hade varit så bra! Jag kan ju inte ha något djur alls när jag är i skolan så mycket, men jag skulle verkligen vilja. Det är dock mycket man vill ha som man inte får..
Det känns extra tomt här hemma nu när Cimba och Fabbe har flyttat..

Nej, nu ska jag ta och gå ut på en promenad i solen!

Ha en fin dag så hörs vi lite senare!

Kram

/F


Funderar...

Ibland känner jag mig konstig, eller inte konstig... Men annorlunda, men jag trivs ju så. Jag gillar mig, oftast i alla fall, vilket är tur eftersom jag själv är den enda som jag garanterat kommer att umgås med resten av livet. Såklart finns det saker som jag skulle kunna och ibland vilja ändra på, men jag är ju jag. 
Jag kunde bara önska att fler förstod mig, det är nog så jag känner egentligen, missförstådd, i alla fall ibland. 

Kramar

Fredag igen!

Den här veckan har gått så vansinnigt fort, jag hann knappt märka den. Kom hem från en 50-miunterspromenad för en stund sen, skönt skönt.

Labben vi hade idag gick bra, klarade alla frågor så jag fick utan tvivel vara med. Labben handlade om golvmaterial, träets beteende, träslag och rörelser hos glas av olika sorter. Ganska intressant faktiskt! :)

Ska gå och duscha nu så hörs vi lite senare!

Kram


Känns bra... och mindre bra.

Har haft en superskön dag idag. Före lunch fick vi gå ner till stan och titta på några tomter vi skulle välja mellan för att jobba med. Och det var sooool ute! :)

Efter skolan var jag på aerobic vilket gick jättebra, passet var dock en aning enkelt eftersom jag satte nästan hela passet på en gång. Det innebär dock att man kan ta i desto mer. Härligt!

Nu måste jag läsa teknik inför laborationen imorgon, det är ganska mycket jag måste läsa, och jag fick boken först igår, så vi får se hur det går... :S

Sov sött sweeties!

Kram

Intressant

CSN är ju fantastiska. Jag fick aldrig någon studieförsäkran förra terminen och visste inte att man skulle skicka in en sån (är ju lite novisch..). När jag ringde och frågade varför jag inte fått några pengar så sa killen jag pratade med att det berodde på just det, men när jag sa att jag inte hade fått någon höll han stenhårt fast vid att dom hade skickat och att jag skulle kolla igen.
Idag fick jag veta av Maria i min klass att studieförsäkran kan lämnas direkt på "mina sidor" på internet, det är ju underbart att han på CSN upplyste mig om det! Suck... Nu är det i alla fall gjort och ett x antal tusen kommer att trilla in på mitt konto i form av förra terminens studiebidrag. :) 

Promenaden var skön, men lite kort då alla åker- och grusvägar är igensnöade. Dessutom var det tråkigt och ensamt utan Fabbe. :(

Hoppas er dag har varit finfin!

Sov gott, nu ska jag läsa lite i min teknikbok som kom med posten idag.

Kram


Yey!

Vi slutade tidigt idag, så skönt!

Idag fick cykeln stanna hemma, gick till och från bussen, det kändes inte lönt att släpa på den när det ändå knappt går att cykla.. Trots det tror jag att jag ska pallra mig iväg på en liten promenad, det är ju så skön när man kan ha lite tempo och bli ordentligt varm i musklerna. :)

Ha nu en trevlig eftermiddag så hörs vi lite senare!

Kram


Snöstorm igen

Vaknade i morse och åkte till skolan i solsken, ett solsken som snabbt försvann och  så småningom ersattes med snöstorm. I Skåne råder just nu totalt kaos, kollektivtrafiken står stilla, tågen går så gott det går, men bussarna är inställda i hela södra Skåne (är glad att jag hann hem, även om bussen var 30 minuter sen..) Att gå från bussen och hem tog inte mindre än 50 minuter!

Nu ska jag försöka skriva klart mina analyser till modellerna, redovisning imorrn. Och bara för att klaga lite extra har jag ont i huvudet...

Suck, längtar efter sängen.

Sov så gott fina människor!

Kramar

@ school

Är i skolan, A och S har inte kommit än så det är lugnt och stilla. Kom hem kvart i tio igår, segt, men jag och Sabina satt och flamsade i en timme så jag kan inte enbart skylla på skolarbetet.

Igår kände jag mig som om jag var 15 igen.
1. Jag greps av lätt panik när jag inte kom in på skolans nät för att beställa biljetter till Roxettekonserten. ( Som tur var hade jag min underbara mamma som som vanligt räddade mig. Tack Mammis!
2. Jag hade Gyllene Tider på igårkväll på Spotify och det slutade med att jag och Sabina tittade på massa gamla youtubeklipp med det gyllene bandet och jag kommenterade givetvis det mesta. Dessutom berättade jag massa saker om dom för S som snällt lyssnade (och att  döma av alla hysteriska skrattattacker tror jag faktiskt att hon tyckte att det var både roligt och intressant .) Detta gjorde jag hela tiden när jag var 14-15.

Samma visa varje gång jag har beställt konsertbiljetter..

Jaja, dags att fortsätta jobba nu!
Vi hörs lite senare!

Kramar

Wiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee!

Gissa vem som har två biljetter till Roxettekonserten den 14:e augusti?! Jo, JAG! :D Jippiiiiiiiiiiiiie!!!!!

(Nu gäller det bara att få någon att följa med)

RSS 2.0