Dålig-timing.se

Datorprogrammen vill inte som jag vill. Varför just nu??

Roar mig med att, till alla eras förvåning, ladda upp en bild på hur jag såg ut i lördags så länge. Förfest i Ateljén, sedan dansade vi så att vi fick träningsvärk, sedan sovdags och sedan upp till skolan igenpå söndag morgon. Yay!

Generösa jag!


Jag lever. Nästan.

Jag tänkte bara tala om att jag lever, nästan i alla fall. På onsdag är jag förhoppningsvis klar med allt, men fram tills dess är det bara att hålla i och jobba på. Sen är det sommarlov! :)

Sjukt

Om ni undrar varför inget händer här på bloggen så är det hysteriskt i skolan nu. Jag ska äntligen sova efter att ha varit vaken i 37 timmar.. Antar att det säger allt.

Så många bilder, så lite plats..

I fredags insåg jag att jag hade 7352 bilder på datorn och säkert 5000 på externa hårddisken. Detta kan bara betyda två saker:

1. Köp en till, större hårddisk.
2. RENSA

Så, en av mina helgaktiviteter var att rensa dator. Än så länge har jag nog fått bort ca 800 bilder, men det tar lite tid..

I övrigt tillbringades lördagen på tävling med Sara, en fjärdeplacering i 1.05 och ett stopp i 1.10, men en mycket fin häst och en nöjd matte. På kvällen åkte jag hem till Anna och åt sjukt god mat och tittade på melodifestivalen. Heja Sverige! ( Och ja, Saade är snygg).

På söndagen var jag och Sara och lämnade Nova på bete i Torna Hällestad, 9 ha kuperad terräng, helt fantastiskt fint! Resten av dagen gick åt till såna där tråkiga men ack så növändiga saker som att laga mat och tvätta och så.

Nu ska jag fortsätta jobba, c u later alligator!

Rolig avslutning på en sorgsen dag

Jag var med Anna och två kompisar till henne på Stand-up på Mejeriet nu på kvällen. Fantastiskt roligt! Bland annat var Björn Gustafsson och Per Andersson med vilka fick mig att skratta hejdlöst. Detta var verkligen en perfekt kväll då dagen har varit tung och sorgsen med massa tankar och extremt kluvna känslor. Ibland känns det som om dom nästan är dom värsta, när man inte vet vad man känner och borde känna.. :(


Underbara dagar

I torsdags eftermiddag hämtade jag Emma vid tåget och sedan dess har  vi haft det riktigt nice! Promenader, shopping, god mat, bra filmer och strandhäng idag är sådant man bara kan njuta av. Det är otroligt hur fort jag glömmer hur mycket jag älskar att sitta i Lomma och njuta. Det spelar ingen roll hur många bilder man har, man glömmer ändå hur ofantligt vackert det är!

Jag har en ny filmrekommendation: Remember me. -Helt klart en "måste-se-film"!


Idag får jag besök

I eftermiddag kommer Emma på besök, det ska bli så himla roligt! Jag längtar! :

Valborg firades i Lund vilket var riktigt riktigt roligt! Efter många turer hamnade vi på en hemmafest där det dansades massor till gamla "lågstadiehits".

I söndags var jag på 3-årstest med Jannikas häst Ralph. Han var mycket duktig och fick dressyrdiplom och klass-I i hoppningen. :)

Visst är han snygg?

RSS 2.0