Korkad?

Ibland blir jag lite orolig över min mentala hälsa. I förrgår ändrade jag mail, dvs inloggningsnamn till bloggen och igår fick ja nästan panik när jag skulle blogga men inte kunde komma in på bloggen. Varför? -För att jag inte förstod varför jag inte kunde logga in med gamla mailen. Smart.

Idag var Mando Diao med på allsång på skansen.
1. Dom är verkligen asbra.
2. Hur sköna är dom inte när dom har folkdräkt på sig? Heja Dalarna! :) (Ja jag vet att det finns i resten av Sverige också, men till exempel Skåningarna tror ju att det är ett skämt att folk har det på sig..)

Hoppas det är bra med er alla!

WIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Äntligen är det gjort, körkortet är mitt!!!! Det känns så ENORMT skönt! Jag är såååååååå glad!!!!  :D:D:D:D:D Jippie!


Förkyld :(

Jag hatar att vara förkyld, jag som skulle till bästsate Sandra sitter hemma och ugglar då jag känner mig mer eller mindre död. Var i stallet på förmiddan i alla fall, det var nice som vanligt! Easter är verkligen underbar trots att han är lite dryg ibland.. Kärlek till honom! :)

Sova middag

Började jobba 06.00 imorse och slutade kl.15.00 vilket innebar att jag kunde åka hem en sväng innan jag skulle ha körlektion. Jag somnade, helt död på vår uteplats, ljuvligt skönt och minst sagt välbehövligt! Det borde göras oftare.

Börjar jobba 05.30 imorrn, så nu ska jag äta upp min fruktsallad och sen är det bäst att hoppa i säng!

Natti natti

Så mycket bättre!

Dagen idag har varit enormt mycket bättre än gårdagen! Min arbetstid blev förflyttad från 09-18 till 07-16 vilket var skönt. Min plan var att jag skulle åka och rida, men eftersom det var åskoväder fick jag åka hem istället. Cissi och Fredrik kom och fikade och nu tittar jag och mamma på Morden i Midsummer och jag ska snart gå och sova då jag ska upp och jobba imorrn.

Spännande dag va? ;)

Sov så gott alla!


...

Vilken fruktansvärt pissig bajsdag. Det enda som var bra var vädret.

Punkt.

Wiiiieee

Ett steg närmare körkortet, teorin är avklarad, känns så skönt!
Har jobbat kväll och pluggat hela veckan, därav dålig uppdatering. Just nu sitter jag i soffan och känner mig som om jag blivit överkörd av en truck, trött, matt och lite ont i halsen. Det ska nog bli bättre bara jag får vila lite.
Ikväll bjuds det på fest i Forsbacka vilket ska bli jätteskoj och äntligen äntligen hinner jag rida igen, saknar min plupp. <3

Hoppas ni får en underbart skön lördag!

Kramar

En vacker flicka i ett vackert Dalarna

Här är en bild som jag tog på finaste Josefine när hon var här på besök. :)




Tomt och tyst

Borlänge ligger öde, det enda som vittnar om att det för knappt ett dygn sedan var Sveriges största paty här är skräp, krossat glas, halvrivna scener och några festivaldeltagare som ligger utspridda lite här och var längs vägen mot tågstationen. Måsarna har årets största middag serverad och burksamlarna blir stormrika, det känns lite jobbigt, det är alldeles tyst och tomt... Jag sörjer med alla er som aldrig har upplevt denna festival, den är verkligen helt awsome! Jay-z levde upp till förväntningarna och gjorde en grym konsert, likaså gjorde Europe, varför måste det ta slut?! Just nu skulle det gärna få hålla på i en evighet! Jag säger bara en sak: Peace & Love 2011! Jag kommer att vara där, kommer du?


RSS 2.0