Film

I förrgår såg jag och mamma filmen "Dear John", -en heelt underbar film regisserad av Lasse Hallström. Den var verkligen superbra och ni bara måste se den. Jag satt givetvis och bölade, men jag är ju lite känslig å andra sidan.



Igår såg vi "Hachi" som också var superbra, att Richard Gere spelar huvudrollen gör inte saken sämra, jag tycker att han är riktigt riktigt bra! Jag grät dock om möjligt ännu mer än i förrgår.. Det hände egentligen inte jättemycket men den blev ändå inte seg. Filmen är baserad på en sann berättelse om hunden Hachi (Hachiko som den hette på riktigt) som kom och mötte sin husse på tågstationen varje dag han kom från jobbet, tills husse en dag plötsligt inte kom hem.. Mer säger jag inte för ni måste se den!


Hem ljuva hem

Sitter i soffan, i mammas soffa = världens mysigaste. Ska se film, hoppas den är bra.  :)

Återkommer imorrn, ska mysa vidare nu. :)

Dalarna! :)

På fredag bär det av till Borlänge för en liten visit. Det ska bli jätteroligt att komma hem en sväng och träffa alla underbara!

Jag är fortfarande mystiskt trött, fast jag har sovit vad som normalt skulle vara tillräckligt. Jag fattar verkligen inte men det är väl bara att sova på och hoppas att jag blir piggare.

Nu väntar sängen och historiaboken som är mitt sällskap för tillfället..

Hej så länge!

Teknik

Idag började vi med terminens teknikkurs. Det är väldigt intressant och känns helt klart både relevant och roligt. (Nej, allt känns inte helt självklart på den här utbildningen).

Jag ska hoppa i säng och hoppas att mitt konstiga tillstånd är bättre imorgon. Att jag inte längre har ont mest överallt och att jag inte har någon ny febersläng. Men nej, jag skulle inte kalla mig sjuk, bara temporärt konstig..

Wiiie

Det ser ut som om internet vill funka! Fast med Firefox. Nice! Nu ska jag bara lyckas övertyga min dator om att det är en bra idé att uppdatera virusskyddet också.

Sovdags sedan länge! Jag är sjukt trött.

Goodnight sweethearts!

Frånvarande

Tjohej!

Jag vill bara så här i förbifarten säga att mitt explorer inte fungerar och därav kan jag inte blogga något.. Tydligen har det inga planer på att visa några tecken på liv heller så jag ska försöka instellera firefox istället...

Hoppas att allt är bra med er! Vi har precis avslutat fantasiprojektet och pallen är så gott som klar. Fråga inte om jag är nöjd. Den är åtminstone hel.

So long!

...

Plåten höll inte. Vad var det jag sa?! Ska aldrig mer lyssna på den mannen, han låter alltid bergsäker men sen blir det ändå alltid fel, jag blir så irriterad!
Jaja, bara att hoppas att det blir bra ändå... Återkommer imorgon om jag inte kommer hem allt för sent. Måste skynda mig till sängen innan jag somnar.

Natti! :)

Staket och hinder

Idag har jag tvättat, byggt staket och varit hästskötare i Flyinge. Sara och Loppan gjorde mig riktigt stolt med en och en halv superfin runda. :) Ingen rosett, men morötter åt Loppis.

Nu ska jag sova, ska upp kl. 07 för att spendera en heldag i Flyinge som funktionär.

Nattelinatt

Verkstadsarbete = Skitigt men roligt

Man kan ju säga som så att man inte riktigt bryr sig om vad man har på sig i skolan just nu, man blir fruktasvärt lortig av att vara i verkstaden. MEN det är riktigt riktgit roligt!

Sovdags nu!! :)

Rexam

Så heter företaget som har min efterlängtade alininiumplåt. Heja dom!! Ska åka till Malmö imorgon hämta den. Nu är det bara att hoppas att det fungerar och blir bra!

Sov så gott kära!

Whyyyy???

Varför varför varför?? Jag har ringt till säkert 20-25 plåtslagare idag. Ingen har 0,3 mm aluminiumplåt. :/ Nu har jag hamnat hos ett företag som tillverkar aluminiumburkar, ska ringa dem imorgon bitti igen, så det är bara att hoppas att de kan hjälpa mig.

I övrigt ser jag fram emot helgen eftersom den är fullspäckad av trevligheter! :)

Pics från förra helgen





Såå trött!

Jag har varit halvt medvetslös hela dagen.. Inte ok!
Paniken har dock avrit och hälsat på eftersom jag fick veta att aluminiumplåten jag har beställt först kommer att komma nästa onsdag, och pallen ska vara klar på torsdag! Jag måste hitta plåt någon annanstans, annars är jag såå rökt!

Håll tummarna för mig nu!

??

Hur lyckas man trycka på snooze-knappen på telefonen var 10:e minut i 2h 45min utan att vakna?! Det är nästan en bedrift. Heja mig..

1o1o1o

Idag är det den tionde oktober tjogohundratio, dvs. 101010. Lite roligt, nästa år blir det dock ytterligare lite mer speciellt när det blir 111111.

Det har varit ljuvligt väder den här helgen och jag har utnyttjat den till max! Igår gick jag upp 07.15 för att ta ut hästarna och idag gick jag upp 06.15 för att gå ut med hundarna och sedan följa med Sara på tävlig. Jag har tagit massa bilder, kommer upp någon dag under veckan.

Imorgon hoppas jag hinna med stallet efter skolan. Uppstigning 06.00!

Hoppas ni har haft en lika hästig (läs mysig ;)) helg som jag!

Nähäpp

Det blir ingen fåtölj. Tiden räcker inte till för att hinna hitta en bra konstruktion. Tyypiskt! Jag som hade bestämt mig! Jaja, nu får det bli pallen i alla fall..

Det blir tidig kväll ikväll. Ska upp 6 så jag kan gå hem tidigt och hinna rida imorrn. :)

Sov så gott!


Blääää

Usch, nu när jag äntligen har bestämt mig för att göra fåtöljen har jag kommit fram till att jag kanske inte kan få till konstruktionen.. :/ Så drygt!

Mr. Gessle

Per Gessles facebookstatus:

"Got caught by the police today
. Was listening to some new Roxette mixes real loud and got tremendously excited and drove too fast in my rented Jap eco-car! Shame on me! At least it should have been in a Ferrari. Like the Swedish King!"

Helt rätt inställning! Ska man göra något fel ska det i alla fall göras med stil. ;)

TADA!

Vinnaren blev.. Fåtöljen! - Förutsatt att skissmodellen i fullskala funkar.

Idag åkte jag från skolan redan kl.17.00 för att följa med Sara och Loppan på hoppträning i Flyinge. Det var underbart skönt att få tänka på något helt annat än stolar. Man behöver koppla bort skolan ibland. :)

Nu är det sovdags!

Jag har världens bästa mamma! <3

-ville bara säga det.


För övrigt har jag även tidernas sjukaste beslutsångest. Jag vet fortfarande inte vilken möbel jag ska göra... :(

Hoppas alla har haft en bra dag!


Så svårt, så svårt...

Varför ska det vara så svårt att bestämma sig? Pall eller fåtölj, fåtölj eller pall??








Underbara underbara hästar

Jag får en fantastisk energi av att rida. Speciellt när det går bra! Älskar hästar!!


RSS 2.0