Sovmorgon

Att sova lite extra på morgnen måste ju vara bland det skönaste som finns. Idag sov jag ända till 8, lite vardagslyx en onsdagsmorgon.
Jag jobbar lite hemma nu på förmiddan, ska ändå bara skissa och spåna ideér till nya projektet "smala huset". Vi ska rita en villa (townhouse) på max 100 kvadrat på en tomt som är ca 22x5 meter utifrån en beställning vi har fått. Därtill får vi ha en extra byggnad i form av t.ex. ett garage på 25 kvadrat. Min beställare är enligt följande (en aning flum kan tyckas):

Ibrahim, 39 år, prisad astrofysiker från Irak som arbetar som busschaufför. Brinner för astronomi, arabisk folkdans och modelljärnvägar.

Sofia, 35 år, skönsjungande konstnär och fotvårdsterapeut som gärna arbetat mer hemifrån, speciellt med tanke på att hon väntar tvillingar till våren. Intressen: Meka med cyklar och blanda nya tesorter.

Anna, 60 år, Ibrahims mamma som precis flyttat till landet i ren exaltation över första barnbarnen. Anna bakar stans bästa vitlöksbröd, som alltid är höjdpunkten på de omtyckta trädgårdsfesterna. Ibrahim och Sofia skulle gärna ha lite avskildhet från Anna. Ett annat önskemål är en stor talett med skötbord och annat två små barn kan kräva.

En utmaning? O ja!

Dags att fortsätta jobba, hörs senare!

Krams
  

Kommentarer
Postat av: tiny

haha intressen: meka med cyklar. ooooook. hahahaha ;)

2010-02-10 @ 13:48:09
URL: http://tinyprincess.blogg.se/
Postat av: Däjveed

Lycka till! Älska bygga hus <3 :D

2010-02-10 @ 17:19:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0