Rhino, duktig sötnöt & heja Roffe!

Vi har startat terminen med en workshop i dataprogrammet Rhino. Vi har haft ganska bristfällig datorundervisning innan så det känns skönt att få en ordentlig introduktion.

Igår kväll var jag och Sara ute med Nova och lät henne lösgaloppera på banan, vi testade också sätta på benskydd och efteråt även täcke. Hon är så fantastisk och söt att man blir alldeles kär i henne, hon tar nästan allting med nyfikenhet istället för förskräckelse och är så otroligt snäll. Hon har full respekt och är oerhört tillgiven vilket gör att det verkligen känns som om vi har gjort saker och ting på rätt sätt so far. :)

Ytterligare en sak som måste nämnas är ju Rolf-Göran Bengtssons vinst av Jerringpriset! Otroligt roligt och han är så värd det. Många som inte håller på med hästar har gnällt mest hela dagen om att någon annan skulle ha fått det "för att det är hästen som gör jobbet" men dessa kommentarer är bara att skylta med sin egen okunnighet. Slut på diskussionen och ett stort grattis till framförallt Roffe men även till svensk ridsport!

Nu är jag så trött att huvudet känns 3 ggr så stort som vanligt, så jag antar att det är bäst att sova nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0