Roadtrip

I söndags morse mötte jag upp Anna och hämtade en bil för en roadtrip på great ocean road, det finns ett ord trots att det var lite kyligt och blåsigt: magiskt! Otrolig natur och söta koalor.
 


På måndagen bytte vi bil och åkte ut på vår långs roadtrip som hittills har tagit oss till Philip Islands med pingvin parade, Wilson pronomotory med obeskrivliga vyer, sand vit som snö, känguruer, papegojor, wombats, emus och sanddyner höga som mindre berg!! 
 

Härifrån bar det av till lakes entrence (överskattat) på vägen dit passerade vi dock en jättecool nationalpark där vi gärna hade stannat Om vi vetat om det och haft det med i planeringen.. Hela parken låg i vatten, alla träd växte i vatten osv. Ska kolla upp vad den heter..
 
Igår åkte vi till Australiens högsta berg och tog en vandringsled där på totalt en mil. Mkt fint, konstig känsla att traska runt i snö i shorts.. Vägen fit var minst sagt smal och vindlande, uppför berg och nedför berg i ca 3 timmar. Lite läskiga vägat att köra på men det gick fint! 
 


Imorse vaknade vi med massa känguruer utanför bilen, bl.a. En unge, sjukt söt!! Nu är vi i Canberra och tittar på arkitektur, mixad resa! 
 
 
Höres! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0